Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, emiatt igénytelennek tartanátok egy lányt/ a barátnőtöket?
A hajam nagyon zsírosodik. Egy napot kibír, de a második napon már látszik, hogy zsíros. Sűrűbben nem szeretném mosni, mert az már nagyon ártana neki(így sem a legegészségesebb).
Nagyon kellemetlenül érzem magamat, amikor kétnapos hajjal megyek be az iskolába, mert egyrészt csúnyának érzem magam, másrészt igénytelennek.
Egyelőre a barátom, és senki sem szólt miatta(nem dúrván zsíros, csak látszik). De fiúk, ti ezt igénytelenségnek tartanátok? A megoldáson már rajta vagyok, csak most nem tehetem meg azt, hogy kihúzom a hajmosásokat.
és milyen megoldást fogsz bevetni?
nekem ugyanez van, naponta mosom, és nem árt neki.
Köszönöm a válaszokat, mostmár nyugodtabb vagyok! :)
Kamaszkor előtt nekem is elég volt a heti egy, csak legyen már megint elég! :)
Hát a megoldások között szerepel, hogy nyáron, amikor nem járkálok el sokat, megpróbálom kihúzni a hajmosásokat.
Illetve megpróbálok különböző szereket alkalmazni(utánaolvastam, hogy van egy-két gyógyszertári termék, amik elméletileg beváltak sokaknak).
Volt olyan barátnőm, aki kihúzta nyáron, és ennek hatására már nem kell olyan sűrűn mosnia, ebben is reménykedem elsősorban.
Nem eszek sok olajos dolgot, meg amitől zsírosodhatna, ezt is kipróbáltam, de sajnos nem segített. Vasalni tény, hogy sokat vasalom.
Nem, úgy értettem, hogy például 3-4 naponta mosnék nyáron, mert ez sokaknak bevált, legalábbis úgy hallottam. És a "tragikus" napokon összefognám.
Köszönöm, ez a szárazsampon jó ötletnek tűnik!! Utána is fogok nézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!