Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két éve nyomul, és már ilyeszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két éve nyomul, és már ilyesztő! Hogyan állítsam le?

Figyelt kérdés
Az lenne a helyzet, hogy van egy fiú, aki úgy két éve belém van zúgva, és nekem sajnos nem tetszik. Csak egy barát, és nem tudok másképp rá tekinteni. Ő persze ezt nem érti, pedig már elmagyaráztam neki sokszor, de már annyira nyomul, hogy rémisztő. Mindig jön hozzám, zavaróan közel jön, mindig virágokkal bombáz. Értékelem a kedvességét, de már sokszor visszautasítottam és nem áll le. És egyre rosszabb. Mit tudnék még tenni hogy hagyja abba?

2014. márc. 29. 20:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ugyanebben a szituban vagyok...
2014. márc. 29. 20:38
 2/17 anonim ***** válasza:
Ne állj vele szóba, töröld az összes elérhetőséged számára, stb.
2014. márc. 29. 20:39
 3/17 anonim ***** válasza:
52%
Küld rá a TEK-et. :D
 4/17 anonim ***** válasza:
54%
helyesírási szótárral illlyessz rá és csapd vele felybe
 5/17 A kérdező kommentje:
Mindig elmondom neki hogy köszönöm, de nem akarok barátságtól többet, és nem érti. Neked mióta van ez?
 6/17 Mr. Truth ***** válasza:
Lehet most zavarod el azt a pasit aki oszintén megbecsulne... Ebbe is gondolj bele... :)
2014. márc. 29. 20:40
 7/17 A kérdező kommentje:

#2: Sajnos egy iskolába is járunk, és faluban is élek, szóval ez nem nagyon gátolná. És még egy utcában is..

A TEK-es válaszolónak. :D Köszi, ezen jót nevettem.

2014. márc. 29. 20:41
 8/17 A kérdező kommentje:
Mr. Truth: De nem érzek barátságtól többet, és kihasználni viszont nem akarom.
2014. márc. 29. 20:41
 9/17 anonim ***** válasza:

nekem is volt egy ilyen, ennyire nem durva, de több mint 2 évig szintén nem szállt le rólam, amikor is elvesztettem a türelmemet, és eléggé udvariatlanul megmondtam neki, hogy most már akadjon le rólam.

ezek után pedig már egyáltalán nem álltam vele szóba, pedig még ezek után sem adta föl teljesen.

de most már kb 3 hónapja nem hallottam róla, és szerintem már nem is fogok, legalábbis remélem.

2014. márc. 29. 20:46
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Megpróbáltam Én már durván is, de semmi. Zavaró, hisz az iskolában sem hagy már.
2014. márc. 29. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!