Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell mesélni szerintetek az exekről egy új párkapcsolatban?
Pl. randizok valakivel vagy már összejöttünk! Kell mesélnem neki, hogy hány barátnőm volt és mennyi idősek voltak és miért lett vége? Meg, az, hogy hány nővel feküdtem le? Mondjuk nekem 3 barátnőm volt és csak velük volt sex.
26f
Dehogy kell..
Ha úgy alakul akkor 1-2 dolgot lehet mesélni.. Ha szóra kerül, vagy szituáció..
Vagy ha konkrétan rákérdez..
Viszont akkor te se kiváncsiskodj ;-P
Igazándiból, a férjem tudja kb..
6 éve vagyunk egy pár, azért ennyi idő alatt előfordultak az exek a beszélgeteseinkben..
De semmit sem kell...
27/n
Szerintem jó ha tudja az ember hogy akivel összejött, hogyan viselkedett a párkapcsolataiban, hányan voltak és ilyesmi. Ez is egy módja annak, hogy megismerjük a másikat. Számomra pl ellenszenves ha egy pasinak túl sok szexuális partnere volt.
Nekem gyanús ha valaki nem akar beszélni róla. Az csak annyit jelenthet hogy nem volt egyenes ember. Hűtlen volt vagy esetleg bántotta a párját....vagy valami mást rejteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!