Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok olyan lánnyal, aki kövérebb nálatok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 23:42
11/23 anonim válasza:
simán...sőt mi több már jártam is olyan lánnyal és sokkal derűsebbek mint a vékony lányok....vidámak meg optimisták..de mindenesetre nem kövér-vékony kérdés ami döntő egy párkapcsolat kialakulásában....ha passzolunk és jól érezzük magunkat akkor tök lényegtelen, hogy kövér vagy vékony..ha menőzni akarok majd veszek luxuskocsit..drága mobilt...benga házat...márkás ruhákat....a barátnőmnek egy embernek kell megfelelnie az pedig egyedül én vagyok, hogy más mit gondol róla nagyon magasról lesz@rom....
12/23 anonim válasza:
Legfeljebb edzőterembe. :P
Nem.
13/23 anonim válasza:
Nem mert akkor a csajszi 100 kiló fölött lenne. :D
14/23 anonim válasza:
A ferjemnek "vastagabb" vagyok...de nem vagyok kövér..sőt, igen messze apállok tőle..
Ő sem gebe, csak más a testalkatunk, nagyon más, és nemsokkal magasabb, mint én..
Tehát a férjem járt velem, és el is vett:)
16/23 A kérdező kommentje:
Oké, értem :)
Köszi a válaszokat, ment a zöld pacsi!
2014. márc. 29. 13:21
17/23 anonim válasza:
Ha szereznél egy 180 kilónál NEHEZEBB csajt, esküszöm az adósod lennék mindörökre!!! :)
16/F/180 kg
19/23 A kérdező kommentje:
17: Pár év múlva még a dupláját is elérem, majd csörgök! ;)
2014. márc. 30. 12:05
20/23 anonim válasza:
Gondolom akkor nálad nem is kérdéses, hogy lenyeled-e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!