Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszú kapcsolat vége után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú kapcsolat vége után tovább beszélgetni a volt barátnővel?

Figyelt kérdés
Ti hogy gondoljátok, érdemes-e tovább fenntartani a baráti kapcsolatot olyas valakivel, akivel kb. 1 év kapcsolat után szakítottatok?
2014. márc. 28. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem jo otlet..
2014. márc. 28. 20:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem oda írni a kérdés leírásában, hogy ha lehet, légyszi írjatok magyarázatot is, hogy miért gondoljátok úgy, ahogy.
2014. márc. 28. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Rakosgassuk a döglött kutyát ide oda?
2014. márc. 28. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Lószart. Ha szakítottunk akkor ne akarjunk se beszélgetni, se kapcsolatot tartani egymással.
2014. márc. 28. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Mi tartjuk a kapcsolatot, de csak minimálisan. 1-2 hetente beszélünk 5 percet. Érdeklődünk kicsit egymás felől, ki hogy van, mi a helyzet vele stb. és ennyi.

Miért tartom rossz ötletnek a baráti viszonyt ? Mert első 2 hónapba mi is próbáltuk tartani a baráti viszonyt, és ez idő alatt háromszor akart kibékülni velem.

Magyarul, inkább ne kínozzátok egymást. Ne tegyetek úgy, mintha vadidegenek lennétek, de tartsatok távolságot. Legyetek semmilyen viszonyba.

2014. márc. 28. 20:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmi értelmét nem látom.Az exem például rendszeresen próbál jópofizni,írogat,de engem már régen hidegen hagy.Az ilyesmiből nem sül ki általában semmi jó.
2014. márc. 28. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmi értelme, Ő a múlt.....
2014. márc. 28. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez bonyolultabb annál..

Az adott emberektől függ, az adott helyzettől...

Van amikor iden, van amikor semmi jó nem sül ki belőle

Holnap ha lesz időm kifejtem

2014. márc. 28. 21:21
 9/10 kolosszus22 ***** válasza:

Nem jó, nagyon nem, erre a legutóbbi kapcsolatom után jöttem rá, csak nyűglődés lesz. Lehet barátság még a dologból, de semmiképpen nem rögtön szakítás után, max hónapok, de inkább évek múlva, mikor már tényleg túl vagytok a másikon!

26F

2014. márc. 28. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindketten akartuk a barátságot a szakitás után, ez ment is 2 hónapig, tovább nem birta, és megszakitott minden kapcsolatot velem. Nagyon sajnálom, mert én értékelni tudtam benne az "embert" akkor is, amikor nem volt már a barátnőm.
2014. márc. 28. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!