Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem esne rosszul, ha a párotok egyáltalán nem hordaná a tőletek kapott ékszert?
Barátomnak szülinapjára adtam egy nagyon vagány kis karkötőt, mivel láttam,hogy nyakláncot hord,néha gyűrűt is,ezért gondoltam biztosan örül majd neki.
Ezt is mondta,hogy szép meg tetszik neki, másnap feltette, de azóta sem. Ennek már fél éve. Pedig nem egy gagyi darab, megérte az árát is.
Mikor én kapok tőle valamit azonnal jól látható helyre rakom,vagy ez esetben felrakom és örülök,hogy tőle kaptam.Vagy pl az osztályunkban is van egy pár, s a fiúnak is hasonlót vett a lány,de ő azóta le nem szedte a kezéről.
Mikor rákérdeztem, hogy miért nem hordja,nem tetszik?S mondja meg őszintén,hogy akkor tudjam máskor ne ilyesmit keressek. De azt mondta,hogy nagyon tetszik neki csak akkor mikor kapta levette mert nem akart vele fürdeni, s azóta elfelejtette visszarakni. Nem hiszem el,hogy pár hónap alatt nem lehetett felrakni, pláne hogy néha emlékeztettem is rá,hogy lehet elfelejteni?
18L
köszi a válaszokat.
Azt a fontos dolgot még kifelejtettem,hogy az ilyen ékszerek egy újságban voltak reklámozva, egyszer azt nézegettük és erre mondta azt,hogy milyen jól néz ki.
Ebből gondoltam,hogy hát akkor miért ne vehetném meg neki?
Ezért nem értem ezt most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!