Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h régen minden férfi (még rondák is) találtak párt, ma meg rinyál minden ronda fiú hogy nincs nője?
"minden" férfi, "egy rakat" ember, "mindenki". Értem én, hogy ezek a GyK-s vagy más internetes tapasztalatokból szüremlő mély kiérzéseken alapuló következtetések, de akkor hadd ne én kutakodjak a KSH-n valós tényadatok után, ha úgysem azokra vagy kíváncsi.
Szerintem régen - 20-30-40 éve nem volt internet. Nem folytak a tévéből olyan műsorok, filmek, ahol kivétel nélkül doktorszöszik és ixmenek feszítenek. A villogó képernyő annyira feltornázta az emberek ingerküszöbét, hogy már csak a retusált anyajegyű címlapfotóhoz foghatót tartja említésre méltónak. Amíg egy ilyen párt nem újít be magának, addig vár, hátha jön, majd csak jön, a tévében is olyan sok van.
A férfiak pedig azt látják, hogy minden filmben dugás van, minden filmben becsajozik a főhős. Akkor vele valami nincs rendben!!! Be kell csajozni! Nő kell de gyorsan! Ez a nő a legkevésbé sem hasonlít egy élőlényre a gondolatukban, csak valami elvont fantáziaképre, aminek két melle van, formás feneke és cukisága. Nem beszél. Nem gondolkodik. Csak szép és vadmacska és kis perverz.
Elkezd mindenki iparosítottan bagzani a társkereső oldalakon, mert a növekvő munkaidő (túlórák) miatt szórakozásra sokaknak nincs energiája. Néhány nő is beregisztrál, de sokkot kap, amikor nőtlenségi pánikban szenvedő ötezer férfi levele jelenik meg a postafiókjában, akik mind benne találták meg álmaik nőjét így első látásra még azelőtt, hogy kiírta volna a bemutatkozó szöveget. Aztán másnak a qrvaanyázó levelek a válasz elmulasztásáért + további ötezer kezdeményezés.
Míg régen. Az emberek eljártak ide-oda-amoda együtt, idegenekkel is, egymáshoz is. Nagyobb társaságok is összejöttek egyes rendezvények során, ahol mindenki ismerkedett, nem voltak annyira frusztráltak és bizalmatlanok egymással szemben az emberek, mint ma. És ebben az őslevesben születtünk meg mi, hogy írogassuk a GyKra a minden megalapozottság nélküli megérzéseinket arról, hogy miképpen élnek honfitársaink milliói egyöntetűen.
Most komolyan úgy gondolod,h úgy volt jó,h mások(szülők) eldöntötték(anyagi érdekek alapján) ki kivel éljen?
Szerinted ez normális? Igazad van,így egyszer a nászéjszakán biztos volt testiség! Ez ugye vicc? Tényleg a ronda fiúkért aggódsz? Vagy csak magadért?
Az a férfi aki rendesen viselkedik, és normálisan bánik a nőkkel, nem csak szexrabszolgának használja meg háztartási alkalmazottnak, az mellett van nő. Illetve talál amikor akar. Az hogy ki ronda és ki nem relatív.
pl vannak nők akik szerint Brad Pitt jó pasi. Szerintem rohadtul nem. Nem az esetem. Ízlés kérdése. Ahogy az is hogy ki milyen pasit tart rondának és milyet nem.
19,
17 éves vagy. Az még nagyon fiatal. Ha 30 évesen sem találsz nőt akkor már kezdhetsz aggódni. Én nem vagyok ronda, de nekem is csak 17 évesen lett először barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!