Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm azzal zsarol hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm azzal zsarol hogy én úgyse kellenék egy nőnek sem. Mit csináljak, miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

24 évesek vagyunk, 3 éve együtt élünk. 18 éves korunkban jöttünk össze. Előtte nekem nem volt barátnőm, egy-két csaj volt az életemben, de kapcsolat nem. Azóta "nem teszteltem magam" nem szoktam flörtölni, stb. szerintem az megalázó a párunkra nézve. Mostanában a barátnőm minden helyzetet azzal akar megoldani hogy azt mondja "úgyse kellenél senkinek, úgyhogy törődj bele amit én akarok". A legkisebb eldöntendő kérdésben is ezt húzza elő. Pedig szó sincs arról hogy mással akarnék lenni, de mégis rosszul esik hogy ezt vágja a fejemhez és azt érezteti hogy én most essek hasra attól, mert velem méltóztatik lenni. Példákkal is alátámasztja ezt a teóriát, például a barátnői mit mondanak rám meg ki nevetett ki szerinte engem az utcán. Már tényleg kezdem elhinni a dolgot, ami elég nagy lelki válságba sodort. Engem csak ő érdekelt, de most saját magamban lettem bizonytalan, ezért már vele szemben se tudok úgy viselkedni mint régen. Szebb lányról van szó ezért azzal nyugtatom magam hogyha neki kellettem akkor nem lehet akkora a baj.

Mondom, nem akarok én más barátnőt, csak mégis sért ez a férfiasságomban. Már kezd a szexuális életünkre is kihatással lenni. Plusz bele se gondol abba hogy már kezdek ott tartani, ha egy nő el akarna csábítani véletlenül lehet hogy emiatt a dolog miatt belemennék vagy elgondolkodnék rajta. Ezzel a kapcsolatunkat veszélyezteti. Nem értik a nők hogy a férfiaknak is érezniük kell hogy férfiak és ezt a barátnőjüknek kell éreztetni, nem azt várjuk hogy más nők dicsérgessenek.

2014. márc. 28. 09:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát már bocs, de a barátnőd egy k*csög :(
2014. márc. 28. 10:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Hagyd ott ezt a gárét.
2014. márc. 28. 10:15
 13/19 anonim ***** válasza:

Kettőt tehetsz:

1. Elhagyod ezt a szemét p.csát

2. Bebizonyítod neki, hogy nincs igaza és jól a képébe röhögsz

Az egyéb megoldások felérnek egy "papucs vagyok" címmel.

2014. márc. 28. 10:19
 14/19 anonim ***** válasza:

nem szeret

hosszú távon jobban járnál ha máris szakítanátok (még amíg van önbecsülésed)

2014. márc. 28. 10:24
 15/19 kolosszus22 ***** válasza:

Nehogy eltűrd már ezt a megaláztatást, szakíts vele a fenébe, egyáltalán nem szeret téged ez a csaj, dobd a francba, majd megtanulja kivel szórakozzon, pláne ha még új barátnőd is lesz, akkor fog majd eldurranni az agya.

26F

2014. márc. 28. 10:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Nagyon gáz ez a nő. Látszik, hogy nem szeret, csak amolyan ideiglenes pótlék lettél már csak a szemében, amig nem jon valaki jobb, addig jo leszel neki. Ne hagyd magad. Ha közös albérletben laktok, és a tiéd a lakás, akkor mondd meg neki, hogy menjen el. Ha nem akar, mert nem a saját tulajdonod, hanem másé, vagy a csajé a kecó, akkor te keress máshol helyet mindenképpen. Ennek semmi értelme.

Érzelmi zsarolással él, amivel megprobal maga ala gyurni. Ez nem szerelem, de meg csak szeretet sem.

2014. márc. 28. 11:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Még tapasztalatlan koromban, az első lány is hasonlóan játszadozott, de kicsit más volt a szitu, egy kicsit durvább, én hülye naiv elvakult fejjel észre sem vettem. Amint ténylegesen ráeszméltem a dologra, sok ember véleményét kikérve, és később saját magam által is belátva, 180 fokos fordulatot vettem, azóta a csaj megutált, nyilván azért mert mi az, hogy én nem hódolok be továbbra is az ő méhkirálynői posztja előtt, de engem már egyáltalán nem érdekel. Sokat tanultam azóta erről a dologról, és új barátnőm lett akit szeretek, és ő is szeret, de a legfontosabb, hogy bármennyire is szerelmes vagy, ne engedd magad az orrodnál fogva vezetni, mert amit ez a csaj csinál, még naiv koromban talán el is hittem volna, hogy más nőnek nem kellenék, de ha most mondana nekem ilyet egy nő, és így próbálna meg érzelmileg sakkban tartani, kivágnám mint macskát sz.rni.
2014. márc. 28. 11:23
 18/19 anonim ***** válasza:

papucs vagy?

mert nekem egyszer mondana ilyet egy csaj, lapát lenne neki.ez baj a mai fiatalokkal főleg a pasikkal, kiszolgáltatják magukat egy kapcsolatban, hogy legyen p.na.

nem ezt kell, keménynek határozottnak kell lenni, hogy lássa a nő te parancsolsz, az ő véleményét esetleg meghallgatod, de te döntesz.

sürgősen változtass, mert az ilyen pasikat, ált lábtörlőnek használják csak.

2014. márc. 28. 12:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Amit a barátnőd mondogat, az kimeríti a szóbeli bántalmazás fogalmát, valamiért neki szüksége van arra, hogy a másik felet lenyomja...

Lehet az is, hogy fél az elhagyástól...

A barátnőit pedig leállítaná (vagy nem barátkozna velük) ha a párjáról negatívan nyilatkoznának...

Ilyen lányról azt is el tudom képzelni, hogy mindenféle pletykákat, magánügyeiteket kiviszi a kapcsolatból és a barátnőivel beszéli meg, természetesen csak és kizárólag a saját szemszögéből bemutatva a sztorikat...

Súlyos lelki terror amit a barátnőd csinál...

2014. márc. 29. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!