Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnem neha en is kezdemeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnem neha en is kezdemenyezni a szeretkezest, hogyan tegyem?

Figyelt kérdés
Mit csinaljak pl amikor o a gep elott ul? En sokszok ulok mellette olyankor lent a foldon, atolelem,, vagy maszirozom a hatat, es neha szeretnem ha kikapcsolna a laptopot, miutan latja mit is akarok.

2014. márc. 27. 15:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Bocsi utolso de azt irtam h. esterol estere orakat tolt gep elott, es nekem ez nem jo. Nem szeretkezni akarok naprol napra, hanem h. velem is foglalkozzon. Amugy pedig nincs mas dolgom mar este 10 kor, ugyanis minden elvan vegezve es rend van a lakasban is.
2014. márc. 27. 16:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Koszi h. valaszoltatok, majd lesz valahogy.
2014. márc. 27. 16:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt én se gondoltam, hogy még rá se írsz fb-n! :D
2014. márc. 27. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!