Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom egy fiatalabb lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gigi02 kérdése:

Párom egy fiatalabb lánnyal tart fent kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most járok itt először, de végső elkeseredésemben nem tudok már kihez fordulni. Kérlek segítsetek! Röviden leírom a történetem. Párommal 15. éve élek együtt, van egy 5 éves kisfiunk. A párom 2 évvel ezelőtt közölte velem, hogy nem kellek neki, vége közöttünk mindennek, de elköltözni nem akart, mert a fiunkért felelősséget vállaltunk, tehát együtt neveljük fel. Neki 2013. májusában lett egy új kapcsolata,

2014. márc. 27. 11:57
1 2
 11/15 Költőnő? ***** válasza:

jahh ps.: marha jó leendő apaminta, aki kezet emel bkire, nemhogy a gyereke anyjára.

Neked is kényelmes így, ha nem lenne, már léptél volna.

Lusta, önző emberek vagytok mketten!!

A kisfiatok viszont már most - látatlanban és előre is - sajnálom.

2014. márc. 27. 15:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Adjátok el a házat olcsóbban. Amit beleraktál pénzt, az ugyanolyan százalékban illet téged. Remélem van róla papírod, hogy az mekkora összeg volt, és igazolod vele, hogy azt te raktad bele. De ha nincs is, szerintem ezt a bíróság közös lakásnak ítélné meg 50-50% arányban, ha már ilyen hosszú ideje együtt éltek, és közös gyereketek is van. Ha nincs róla papírod, hogy mekkora összeget raktál ebbe a lakásba, és az exed sem ismeri ezt el, akkor meg te hivatkozhatsz arra, hogy igaz, hogy a hitelt ő fizeti formailag, de nálad él közös kasszán, tehát téged is terhel a hitel felerészben. stb. De egy ügyvéd ezekről kiokosíthat jobban.

Másik megoldás lehet a bírói út. Vagy kirakatod őt, vagy te mész el.

A harmadik lehetőség pedig az, hogy elfogadod ezt a szitut, és együtt lesztek, amíg el nem adjátok a lakást. Csak az lenne a legfontosabb, hogy ne gondolj rá úgy mint a párodra, mert már 2 éve nem az, hanem pusztán a gyermeked apja, de neked ő max. csak átmeneti lakótárs, semmi több.

De neked is ismerkedni kéne. Vannak egyedülálló apák, akikkel összejöhetnél, és közösen lakhatnátok valahol. Ha külön élnél az exedtől, a bírósági herce-hurca sem viselne majd meg annyira.

2014. márc. 27. 15:59
 13/15 A kérdező kommentje:

Nos, köszönöm szépen a válaszokat. Azóta változások történtek, remélem jó irányban.

Pénz nem lehet akadály? Azért, mert tavaly nyáron kifizettem neki az albérletet? Úgy gondolod, hogy akkor volt pénzem, természetes, hogy most is van? Sajnos, ha lenne már nem itt lennék. Az hogy kényelmes-e a részemre? Ha az kényelmes, hogy átlagban egy hónapban kétszer szétüti a fejemet és látszik is, akkor bocs, hogy kényelmes vagyok. Önző ember vagyok? Lehet, ha azon gondolkodom, hogyan tudnánk kiszabadulni a kapcsolatból, úgy, hogy ha eljövünk se a bank ne vigye el a fizetésem és normálisan fel tudjam nevelni a kisfiam.

2014. ápr. 1. 08:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Egy kis off.

Megvolt már a gyerek, mikor először megvert? Hány évig éltetek együtt mielőtt gyereket vállaltatok?

Általában a legtöbb nő ott követi el a hibát, hogy verés után is szerelmes, és ezért megbocsát, mert olyan szépen hízeleg. Aki racionálisan gondolkodik, azaz első ilyen után ugyan megbocsát, de ennek ellenére szakít vele, és akkor sem lehet azok után semmi, ha a feje tetejére áll is, és van annyira következetes egy nő, hogy pontosan tudja, ha egyszer megtörtént, meg fog történni máskor is, és nem ül fel neki utána a hülye manipulációinak.

Azért kérdem csak, mert van egy lányismerősöm, akit havonta egyszer-kétszer vert a pasija, és utána mindig hozzám szaladt, hogy kiöntse nekem a szívét, hogy mennyire utálja a pasiját és otthagyja, és "mostaztánmárténylegvége" blablabla, aztán 3-4 nap múlva már megint együtt vannak, sugárzik a boldogságtól, majd eltelik egy hét és jön sírva, összeverve. Eleinte még hittem neki, vigasztaltam, de utána már leráztam, mert meguntam, hogy nem hallgat sem rám, és nem tanul a hibáiból, hiába mondja, hogy igen. Már eljutottak odáig, hogy külön élnek, mert kiment a csaj külföldre, de a pasija még onnan is haza tudta hozni a bolondot, aki persze "nem akart" jönni, csakhát jött mégis vele, mert olyan meghatóan könyörgött 23-jára, hogy elöntötte a kis lelkét ismét a remény. :)

Annyi békés pasi van, aki soha nem ütne meg senkit, de valahogy ezek a szegény, balszerencsés nők, mindig ezeket az agresszív állatokat találják meg. Érthetetlen! Bocs az offért, de ezt le kellett írnom.

2014. ápr. 1. 19:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Nos, 15 éve élünk együtt. A gyerekőcünk 5 éves. Elég jól meggondoltuk. A problémák kb. akkor jöttek amikor a kisfiunk fél éves lett. Akkor még nem bántott testileg, de ahogy épült le a kapcsolatunk úgy lett agresszívabb is. Nos, én tudom, hogy én is hibáztam, azt is tudom, hogy hol. Próbálok segíteni magamon, bár néha nehéz, mert nagyon egyedül vagyok, de most úgy látom, hogy talán megoldást találok a problémámra.
2014. ápr. 2. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!