Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez esetben alapozzak a szexre?
összejöttem egy sráccal. neki eléggé a szex körül forog a világ. szimpátia, tetszés kölcsönös, egy hullámhosszon vagyunk szinte mindenben. azt érzem h ő szex alapján dönti el h kell e neki valaki v sem. gáz ha kb 1-2 hét után lefekszünk h megtudjam mennyire passzolunk? sose voltam ilyen felfogású, lehet ez már kicsit k...s de úgy gondolom itt az újítás ideje. hátha pont ez jön be. amíg kis szelíd voltam fél éves kapcsolataim voltak kb. vélemény?
24/L
egyszer ezt is ki lehet próbálni, így hogy a szimpátia megvan
ettől még nem leszel kurv.
én sosem feküdtem le senkivel 1 hónapon belül, mígnem kitaláltam, hogy inkább pár hét ismertség után használjon ki valaki, minthogy az érzelmeimben is megbántson. az első ilyen élményem másfél évvel ezelőtt volt, mikor nem egész egy hét ismertség után lefeküdtem egy pasival, akinek ugyan nem forgott a szex körül az élete, és nem is éreztem, hogy ez alapján szelektálna, de mégis.
azóta is együtt vagyunk. szerintem egyáltalán nem ezen múlik, hiszen ha hosszú távra tervez, tökmindegy, mennyi idő után fekszel le vele, és végülis inkább az elején derüljön ki, hogy nem illetek össze, mint akkor, miután már az érzelmek miatt nehéz lenne tovább állni. így gondolom ezt én, és szerintem ettől egyikünk sem lenne kva, ribizli, vagy bármi más.
ha nem jó a szex nem olyan jó a kapcsolat! Tehát felpróbálod és döntesz. ha jó volt kialakulnak érzések, ha rossz volt akkor nem és nem szenvedsz. Ha nem próbálod fel és kialakulnak az érzések és rossz a szex az már neccesebb így! Okos döntés!
Lányok lehetne követni a pl-t!
A szex fontos dolog egy kapcsolatban, az egyik legfontosabb, ez is az ismerkedés része kell legyen valahol, hiszen ezen is nagyon könnyen bukhatnak a dolgok. Hiába a szimpátia + az enyelgés, ha az ágyban meg éppen nem tudtok egymással mit kezdeni.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!