Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
A barátom 25, én 23 éves vagyok. Tegnap összevesztünk egy kis hülyeségen és szakított velem, mert kifakadt hogy én már 3 napja nem foglalkozok vele - ez azért volt mert vizsgára tanultam, de szóltam neki is hogy kevesebb időm lesz rá, mégis hisztizett. De mindig ezt csinálja, minden vizsgám előtt pár nappal összeveszik velem, 2 nap múlva meg megbánja.
Máskor azért is úgy könyörög hogy jaj rakjam ki a facebookra is hogy kapcsolatban vagyunk, én mondjuk pont lexarom, de ha neki olyan fontos... Na ahogy kimondta a szakítást, gyorsan le is vette hogy kapcsolatban van velem.
Ma voltam vizsgázni, reggel már kaptam a "sok sikert, szorítok, stb" smseket, délután meg fel is hívott hogy milyen volt, hogy sikerült. Nem voltam túl lelkes, mert nem felejtettem el a tegnapi húzását, meg olyat mondott rám amiért kijárna egy bocsánat, de úgy gondoltam a viselkedésemből ez lejön neki. Erre fel nagy szomorúan kérdezi a telefonba hogy "jaj zavarok? bocsi, szólj és akkor békén hagylak", erre inkább nem feleltem semmit aztán meg "jaj izé oké bocsi hogy zavartalak" és letette. 5 perc múlva facebookra hogy "akkor ennyi." De amúgy napközben is úgy írogatott, mintha mi se történt volna.
Pápá pajti lenne.
Nem szeretem az ilyet, hogy kicsapja a balhét, utána úgy tesz, mintha nem emlékezne rá, vagy ilyesmi. Szerintem gyerekes viselkedés.
Ráadásul ok nélkül hisztizett. Keress valami érettebb férfit.
Te hagyod, hogy ezt játssza Veled? Ez egy férfitól nagyon vicces. Nem picit egoista a srác....nem tudja elfogadni, hogy más is lehet fontos az Ő érdekein kívül!!!
Ha bocsánatot kér azt nem azért teszi,mert megbántott, hanem mert így folytathatja kisded játékait!!!
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!