Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanulmányt akarok készíteni, a (elsősorban pályakezdő férfi) tanárok, és a középiskolás diáklányok közötti érzelmi kapcsolatokról. Hogy kezdjek neki? Valakinek esetleg valami sztorija valamelyik oldalról?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 14:44
11/15 anonim válasza:
voltam mindkettő .... ez így jó? :)
12/15 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy ez egy szakdolgozat lesz? Annyit írtam, hogy tanulmányt akarok készíteni. Nem szakdogát vagy publikációt. :)
2014. márc. 27. 08:53
13/15 anonim válasza:
Biztos, hogy érzelmi, nem inkább anyagi kapcsolatokról?...
14/15 anonim válasza:
Itt akarsz szaftos pletykákat olvasgatni,kérdező?:)
15/15 anonim válasza:
13-as: azért az ész megáll ezen a bizonyos magyar jóindulatú hozzáálláson. Képzeld, én elég sok ilyen esetről tudok azért, de még csak fel se merült egyik esetben sem az anyagi vonzat. Érdekes, hogy te persze rögtön ezt az oldalát előlegeznéd meg a kapcsolatnak. Hm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!