Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dundibb lányok, akik elfogadtátok magatokat: adnátok tippet a barátnőmhöz?
Hogy sikerült megbékélnetek a teltebb alkattal? Segített ebben pozitív visszajelzés?
A barátnőmnek amúgy is szép, arányosan telt alakja volt, de az ismerkedésünk alatt meghízott kicsit.
Most próbál fogyózni, de nem nagyon megy neki, amit én nem is nagyon bánok, mert szerintem nagyon szép így.
Hogy segítsek neki elfogadni magát? Ti már voltatok lányként ilyen helyzetben? Mi segített?
23/F
Mondd neki, hogy így még jobban tetszik neked, mint amikor vékonyabb volt. Nem szeretnéd, hogy megváltozzon, mert szerinted így gyönyörű ahogy van.
N
Most szereted vagy sem?
A külsejével beszélgetsz? A külseje fog megnevettetni, felvidítani, melléd állni ha baj van, vagy ő, az ember ami a külső alatt van?
Tetszik így is? Akkor ne parázz. Ha a haverok meg húznak, hogy dagad a csajod, akkor azok nem haverok, és ideje lepattintani őket.
Kapj az eszedhez ember!
Vannak még ezekszerint ilyen fiúk:)
Nekem mindig problémáim voltak a súlyommal(eddig kevesebb +,most kicsit több),sose tudtam elfogadni magam,miután a barátommal vége lett mégnehezebb,de próbálok tenni ellene:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!