Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm a jobbikra, én a fideszre szavazom, most dobjam ki?
Volt egy kutatás róla, hogy a párok 90%-a esetében egyeznek a politikai nézetek, gyakorlatilag ez még fontosabb, mint hogy fizikailag vonzódjanak egymáshoz (meglepő módon ezt csak a pártok kb. 60%-a tudta felmutatni).
Viszont szerintem a politikai nézetek attól még nyugodtan egyezhetnek, hogy más pártra szavaztok... lehet, hogy ugyanazt gondoljátok amúgy a világról, csak szerinted ezt a Fidesz képviseli, szerinte meg a Jobbik.
Én jelenleg LMP-re szavazok, és volt 2 Fideszes, 1 Jobbikos és 1 Bajnai-párti barátnőm, egyikükkel sem volt ebből soha probléma.
A családban nem szabadna gondot okozzon, ki hová húz.
Az én családomban azt a szabályt húztam meg:
- aki közülünk jogosult szavazni, kötelező!
- hogy kire, az mindegy. Meg szabad mondani, de nem feltétlen szükséges.
(Már azért "kötelező", egyes érdekeknek felel meg az is, ha a szavazó otthon marad!)
Ha jó csaj, ezen ne vesszetek össze. Találkozzatok, szeretgessétek egymást ahogy lehet.
Ha el akarod venni, gondold meg kétszer is, akarsz-e egy primitív (értsd más embereket alapból semmibe vevő HP-val) együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!