Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok depressziós vagy mentálisan beteg emberrel?
Ismerek kényszerest. Ki lehet jönni vele, de nem könnyű.
Itt viszont nem csak tőle függ - mert ha valamelyik kényszerét nem tartod be, akkor vége.
nem gondoltam volna, h ennyi negatív választ olvasok majd :o
én depresszióval küszködöm egy jó ideje. hol erősebbek a tünetek, hol gyengébbek.
nem vagyok csúnya, jó tanuló vagyok..tehát senki sem mondaná meg h bármi bajom is van. épp ezért könnyű volt megismerekednem srácokkal.
az egyik velem is maradt 2 évig:) féltem elmondani neki h pszichológushoz járok, de nem kellett volna, megértette.
mikor egy jó ideje együtt jártunk akkor jött a pszichiátria, a gyógyszerek. de nem kellett pár szemtől több, mert annyira nagy volt a szerelem, annyi szeretetet kaptam tőle, h mikor vele voltam minden bajom elszállt. ő volt az én drogom :D
persze volt h néha hisztiztem, de jól tűrte. más okból szakítottunk.
szerintem egy enyhén depressziós emberrel nem olyan nehéz, sokkal ijesztőbbnek hangzik mint amilyen valójában. nem szabad elfelejteni h a beteg ember is ember, és talán' több szeretetre van szüksége mint egy ép lelkűnek.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!