Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok depressziós vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok depressziós vagy mentálisan beteg emberrel?

Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 22:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Őőő, nem. Két szociofób mentálisan teljesen eltorzult életképű nővel hozott össze a sors eddig. Eleinte szimpatikus volt, aztán később rájöttem, hogy nekem nincs szükségem olyan emberekre, akik teljesen el akarják rontani a napomat kora reggeltől. Ezek az idegesítő depressziós libák (már így vélekedek róluk) azóta mindketten megtalálták életük párját, mindkét hapsi egy igazi papucs. Szóval van, aki bírja idegekkel, én nem tudom elviselni.
2014. márc. 24. 23:34
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
pszichológusnak készülök, mentális betegségekkel fogok foglalkozni (ha minden jól megy) nyugdíjas koromig. a párkapcsolatomban a legkevésbé sem szeretném a munkám viszontlátni, sőt. szóval, akármennyire is durva és sértő, nem járnék ilyen emberrel. a depresszió megijesztene, és nem tudnék együtt élni vele, a mentálisan beteg embereket meg (amire én gondolok, pl autista, skizofrén, bármi más baja van) inkább sajnálnám és szánnám, de képtelen lennék valós vonzalmat érezni irántuk.
2014. márc. 24. 23:40
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem, a testi hibát vagy sérülést még tudom is kezelni, de a mentálisat nem. Attól rosszabb nincs.
2014. márc. 25. 09:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Ismerek kényszerest. Ki lehet jönni vele, de nem könnyű.

Itt viszont nem csak tőle függ - mert ha valamelyik kényszerét nem tartod be, akkor vége.

2014. márc. 25. 19:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

nem gondoltam volna, h ennyi negatív választ olvasok majd :o

én depresszióval küszködöm egy jó ideje. hol erősebbek a tünetek, hol gyengébbek.

nem vagyok csúnya, jó tanuló vagyok..tehát senki sem mondaná meg h bármi bajom is van. épp ezért könnyű volt megismerekednem srácokkal.

az egyik velem is maradt 2 évig:) féltem elmondani neki h pszichológushoz járok, de nem kellett volna, megértette.

mikor egy jó ideje együtt jártunk akkor jött a pszichiátria, a gyógyszerek. de nem kellett pár szemtől több, mert annyira nagy volt a szerelem, annyi szeretetet kaptam tőle, h mikor vele voltam minden bajom elszállt. ő volt az én drogom :D

persze volt h néha hisztiztem, de jól tűrte. más okból szakítottunk.

szerintem egy enyhén depressziós emberrel nem olyan nehéz, sokkal ijesztőbbnek hangzik mint amilyen valójában. nem szabad elfelejteni h a beteg ember is ember, és talán' több szeretetre van szüksége mint egy ép lelkűnek.

18L

2014. ápr. 8. 09:51
 16/17 anonim válasza:
Megjegyzem, nagyon kellemes érzés ezeket a kommenteket olvasni egy olyan embernek, akiről a kérdésben szó van... :(
2014. júl. 6. 19:19
 17/17 Teju válasza:
más nőknél és pasiknál, ahogy olvastam (és láttam). a pasi először azt mondja, hogy miattad csökkenthette a gyógyszeradagját aztán téged kezd hibáztatni a bajaiért. Az, hogy előtted évekig beteg volt és terápiára járt, eszébe sem jut... A nőknél azért a köztes időszakokban van ragaszkodás. A pasik egyik tünete hogy mindenkit hibáztatnak maguk körül. A legtöbbet az éppen aktuális barátnője kapja...
2018. jan. 28. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!