Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés
Kicsit több, mint egy hete szakítottunk barátnőmmel, de nem ápolunk rossz kapcsolatot, szoktunk beszélgetni stb. Egyéves kapcsolatot zártunk le, de aránylag gyorsan túltettem rajta magam, nem szeretek sokat rágódni a dolgokon. Azonban amikor beszélünk szinte mindig egy fiúról beszél akivel nagyon össze akar most jönni. Mindig megemlíti mennyivel, miben jobb nálam és engem ez egy idő után egy kicsit idegesít. Nem akarom megbántani (könnyen sértődik) de valahogy tudatni szeretném vele, hogy az új szerelmi kalandozásaira nem vagyok kíváncsi. Azt szeretném tudni, hogy mit tudok tenni, hogy ne zavarjon ennyire amikor arról beszél, hogy ő mennyire jó stb.
2014. márc. 24. 22:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy "bocs, de engem ez nem érdekel". Ahogy látom, ő se nagyon töri magát, hogy ne okozzon neked kellemetlen pillanatokat, akkor te miért tennéd?! Hosszabb távon sokkal jobban jársz, ha hagyod, úgyis csak a múltra emlékeztet.
2014. márc. 24. 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Figyelj, velem EGYSZER csinálta ezt nő végig. Először még tűrtem, azt mondtam, oké. Lehet hogy jobb ebben vagy abban, senki nem lehet jobb másvalakinél minden egyes szempontból. Ha nálam jobb valamiben az aktuális kiszemelt, akkor én meg másban vagyok jobb. Másodszor és harmadszor már próbáltam a tudtára adni, hogy köszönöm, nem izgat a téma, egészségére. Amikor negyedik alkalommal igyekezett alárendelni az új srácnak, szimplán megkérdeztem: kussolnál végre?

Akkor köszöntem el tőle utoljára, és nem hallottam róla másfél éve, azóta boldog ember vagyok, igaz barátnőre mostanában csak rövidebb időkre sikerült még szert tennem, jó lenne egy tartós is, de összességében boldognak érzem magam, hogy nem hallok felőle.

2014. márc. 24. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!