Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nap alatt totális kudarcot vallott a próbatételem a városban. Velem van a gond, vagy a huszonéves lányokkal? (hosszú regény lesz, de érdemes elolvasni)
Egy hatéves komoly kapcsolaton vagyok túl, és kezdem azt érezni, hogy sikerült lezárnom. Nagyon megviselt a szakítás, de már nyitottabb vagyok mindenkivel. Idén végre lehetőségét adtam magamnak egy jó másfél éves szenvedés után, hogy a főváros utcáin végre felnyissam a szemeim a sok gyönyörű nő láttán. Nem viccelek, nem szándékosan kerestem az adódó lehetőségeket ismerkedésre, vagy egy teljesen véletlenszerű beszélgetésre, pusztán az adott körülményekben próbáltam magam hasznossá tenni, hátha mások is nyitott szemmel járkálnak hozzám hasonlóan, vagy csak vágynak egy-egy kedves szóra... Az elmúlt héten az egyik szikrázó napsütéses napon a több hónapos introvertált élet után reggel kivirágoztam, parfümök, arcszőrzet gondos borostára nyírás, hajbelövés, a legmegnyerőbb ruhadarabjaim kiválasztása, indulás, próbatétel. (Teljesen átlagos hapinak tartom magam, nem vagyok sem túl macsó, sem túl lerongyolódott férfi, nem vagyok kigyúrt bika, de nem vagyok vézna botsáska sem. Szóval egy teljesen átlagos férfit képzeljetek el.) Budapest, belváros, utcák, boltok, bevásárlóközpontok, megállók. A hölgyek körülbelül a 20-25-ös korosztályt képviselhették, legalábbis próbálkoztam a fiatal tizenéveseket kerülni, hiszen őket teljesen éretlennek és alkalmatlannak találom még néhány mondatnyi szóváltásra is, meg korban sem hozzám illőek. Nem volt mindegyik tudatos közeledés, nyilván a villamoson nem szándékosan taposok el vagy lökök fel egy szép lányt, ez gondolom egyértelmű.
Egy, azaz kerek egy nap termése, jó szórakozást kívánok!
- Nyugatinál egy kávézóban ajtó kinyit, és két csinos hölgyet előre engedése kedvesen, rájuk mosolyogva.
Reakció: rágózva flegmán a fejemhez vágva: "kösszcsá". Én: meglepődés, hogy ilyen dekoratív hölgyek ilyen stílusban förmednek rá az emberre.
- Teréz körúton egy kis boltban néhány apróság vásárlás, szép fiatal eladólány elé állás, termékeket átnyújtás, közben tiszteletet megadva kedvesen köszönés, és egy, a pénztárnál lévő mentolos rágógumiról érdeklődés.
Reakció: visszaköszönés egy közömbös "jó napot"-tal, a rágóról pedig egy "honnan tudjam?" reakció, majd az elköszönésemre nem reagálás. Én: "volt értelme élnem, hogy válthattam veled pár szót, köszi" magamban ironikusan
mormogás.
- Szabadság tér környékén valahol két, a padon üldögélő, a napfényben tündöklő elegáns hölgyre árnyalatnyi apró mosolygás.
Reakció: a két hölgy egymásra néz és gúnyosan elröhögik magukat. Én: mély levegőt szívva nagyot sóhajtás, szemet lesütve közömbösen tovább ballagás, közben "nem adom fel" magamban gondolás.
- Belváros, könyvesboltban a polcokon matatás közben véletlenül könyv leesik, majd az oldalammal egy mellettem közel álló lány lábának súrlódás.
Reakció: morcos ciccegés, mire kulturáltan csendben elnézést kérek tőle, ő pedig szemöldökét összerántja és száját húzza.
Extra: észreveszem, hogy ugyanazt tartja a kezében, mint amit én is leejtettem: "oh, látom te is ezt olvasod" mondása, beszélgetés indíttatásképpen.
Reakció: visszautasítóan kissé oldalra fordulás, szemöldök összeráncolás.
- Belváros, villamosmegálló, zsúfolt a hely a megállóban, egymás hegyén-hátán az emberek. Mellettem valaki megborít, én meg megpöccintek a vállammal egy helyes lányt. Már pont kérném tőle az elnézést, amikor...
Reakció: "bаzmeg lökj már fel te bunkó", mire azt válaszolom, hogy "ne haragudj, engem is meglöktek", reakciója: "leszаrom". Itt már rendesen égett a fejem a tömegben.
- Belváros, buszmegálló, buszra várás, busz megérkezik. Legelöl állok, de ahogy befut a busz, kissé hátrálva-oldalazva két tetszetős helyes lányt előre engedek.
Reakció: egy nyamvadt köszönöm se, egyiktől sem. Állukat megemelve büszkén buszra szállnak.
- Lépcsőház, bejárati ajtó, belépés után az ajtó mögöttem becsukódik, későn veszem észre, hogy jön utánam egy ismeretlen szép lány. Az utolsó pillanatban megragadom az ajtót, és így nem üti orrba a lányt. Ő meg pont azt hitte, hogy rá akartam vágni.
Reakció: a lány bután néz maga elé, azt hiszi, hogy szívattam. Mire én: "bocsi, majdnem rád vágódott az ajtó". Reakció: "hát nagyon kösz, parаszt". Én: félreértés elkönyvelése, még csak magyarázkodni sem próbálkozás.
... és végre hazaértem. Ajtó bezár, cipőt, kabátot le, falnak dőlve a padló bűvölése lehajtott fejjel percekig, majd kézmosás, gép bekapcs, jegyzettömb megnyitás, sokat gondolkodás, írás. Itt tartok most.
Nagyon elkeserít. Nagyon elszomorít. Mélységesen le vagyok döbbenve. Igen, rajtatok... mai huszonéves lányokon, akikben egyetlen csepp jóindulat sincs, akik egyetlen apró visszamosolygást sem mernek megereszteni, akikben csalódnunk kell... kezdem feladni a harcot... ÉRTETEK, MIATTATOK... 28/F
"Nagyon elkeserít. Nagyon elszomorít. Mélységesen le vagyok döbbenve. Igen, rajtatok... mai huszonéves lányokon, akikben egyetlen csepp jóindulat sincs, akik egyetlen apró visszamosolygást sem mernek megereszteni, akikben csalódnunk kell... kezdem feladni a harcot... ÉRTETEK, MIATTATOK..."
Nagyon szívesen, igaz ugyan hogy 200km-re vagyok és valószínűleg közöm nincs azokhoz a lányokhoz akikkel te találkoztál és 3x ennyi cifrát tudnék írni a 20+ -os pasikról, de azért csak legyél ledöbbenve nyugodtan, egy nap alatt kiisemerted az összes huszonéves lányt. Ehhez csak gratulálni tudok.
Na de 9-es! Mire fel ez a hangnem? Szerintem a kérdező nem támadni akart ezzel, csak a csalódottságát fejezte ki a mai után. Egyik eset után sem adta fel, látszik, hogy nem nyámnyila! Az összes együtt véve volt már neki sok. Ne légy ilyen negatív te is!
Tényleg rossz ez a mai nap. :)
Fronthatásra fogni, hogy mindenki bunkó volt szegény párával?! Na ne vicceljünk már. Kifogások, kifogások... Inkább szembe kell nézni az igazsággal. Nem véletlenül alakult ki a pesti bunkó kifejezés, én szabályosan rosszul érzem magam néha, amikor Pesten járok. Az emberek sietnek, ingerültek.
Én az az ember vagyok, aki rosszkedvében is próbál mosolyogva köszönni a buszsofőrre, mert nem szeretném, ha más miattam amortizálódna le. Nem önfényezés, de minden túlzás nélkül én már attól odáig vagyok, ha valaki előre enged az ajtóban. Talán abba az 5%-ba tartozom? Tényleg csak ennyien vagyunk, akik hajlandóak vagyunk energiát fektetni egy mosolyba?
Köszi 14-es, igazad van :). Remélem tényleg tévedtem és a kérdező nem olyan rinyálós barom, mint az itteni többség, akik folyton a gonosz lányokat szidják!
Ebben az esetben a tanácsom, hogy ne adja fel, és mosolyogjon mindenkire, ne csak a szép lányokra, mert lehet, hogy egy első pillantásra kevésbé vonzó "hölgy" mosolyába szeret bele.
Sajnalak :( de ezt en
Ar regebben, tapasztaltam akarhogy is kedves akarsz lenni ok nem azok mert tul buszkeknek erzik magukat !! Pff ! Emlekszem hogy a parkban ulok es a haveromay varom cigiztem erre oda jon egy lany es azt mondja "na mivan meg sem kinalsz?" mondom:de mikor ki vettem oda atam neki ere szetept e es ezt mondta "nem kell a hulye cigid" es el ment a baratnoihez es rohogtek en felaltam am es rajuk fujtam a fustot mire oda jot a haverom es kinek a partyat fogta hat persze hogy a lanyoket !! Szoval nem veled van csak szarnap!! Sajnos a mai lanyok mind bunkoak ^dehogyisz^ vanakmeg jok is de az ritka :/
"na mivan meg sem kinalsz?"
Erre kell visszakérdezni, hogy "Talán ismerjük egymást?"
"Fronthatásra fogni, hogy mindenki bunkó volt szegény párával?! Na ne vicceljünk már. Kifogások, kifogások... Inkább szembe kell nézni az igazsággal. Nem véletlenül alakult ki a pesti bunkó kifejezés, én szabályosan rosszul érzem magam néha, amikor Pesten járok. Az emberek sietnek, ingerültek."
Na és mennyivel kedvesebb dolog 2 millió embert általánosan bunkónak nevezni? Most hol marad a kedvessége? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!