Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már féltékenyek a múltra? -gondolom meghülyültem, de még sose éreztem így.
a párommal 4 hónapja vagyunk együtt, oda vagyunk egymásért.
nekem viszont beférkőzött egy gondolat a fejembe... arra gondolok hogy az előző barátaival, hogyan szeretkezett, miket csináltak vele, és ő velük. Lehet értem azokat akik szűz nőt választanak arának...
Ja sose adott okot, hogy féltékeny legyek!
Van bajom mi?? :-(
Nálam is ez az időszak van éppen. Ez tényleg borzasztó érzés. Abba belegondolni a legrosszabb, hogy esetleg az ex-ek több szeretet kaptak, pedig ők kevesebbet adtak mint én. Az előző kapcsolatokból származó negatív tapasztalatokat is nekem kell megszenvednem. Próbálsz jó dolgokat tenni és teljesen más reakciót vált ki a párodnál az ex-ek baromságai miatt. Olyan is lehet pl, hogy a szexben velem nem csinál olyat, amihez rossz emlék fűzi és itt nem kell extrém perverzióra gondolni, csupán a normális jó szexre (pl. pozíció).
Az is rossz érzés, hogy az ex-ekkel talán több jövőt tervezett, mint velem (több együttlét, nagyobb ház, stb). Az sem jó érzés, hogy volt nagyobb nemi szervvel rendelkező ex is.
A párom is segít leküzdeni ezt a problémát, mondogatja hogy én vagyok a legjobb pasi a világon, nekem van a legjobb farkam és szerinte cselekedeteim is nekem a legjobbak szinte minden téren.
Azt tudom javasolni (magamnak is!), hogy türelmesnek kell lenni és meg kell beszélni, ha fáj is. Ha tényleg Ti vagytok egymásnak az IGAZI akkor beáll az egyensúly a lelkedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!