Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már féltékenyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már féltékenyek a múltra? -gondolom meghülyültem, de még sose éreztem így.

Figyelt kérdés

a párommal 4 hónapja vagyunk együtt, oda vagyunk egymásért.

nekem viszont beférkőzött egy gondolat a fejembe... arra gondolok hogy az előző barátaival, hogyan szeretkezett, miket csináltak vele, és ő velük. Lehet értem azokat akik szűz nőt választanak arának...

Ja sose adott okot, hogy féltékeny legyek!

Van bajom mi?? :-(

2009. dec. 16. 22:37
1 2
 11/15 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs akkora gond...nagyon sok hasonló gondolkodású ember létezik, pl. jómagam:P mondjuk én nem konkrétan elképzelni szoktam egyszerüen csak zavart hogy járt vkivel 3 évig...aztán rá kellett jönnöm hogy ez hülyeség, velem van és engem szeret, látszik is rajta...fogd fel úgy hogy a többiek bekaphatják:D a tiéd a lány és ha szeretitek egymást akkor semmi sem állhat az utatokba :P
2009. dec. 16. 23:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Engem is iszonyat kiakaszt hogy mással is lefeküdt előttem.De énbennem ez akkor jött elő mikor konkrétan a kedves párom hozta fel hogy "az XY-nal is szeretkeztünk így" meg "az XY-t mellbedugtam"...Na hát ezek után még ő az ideges mikor féltékeny vagyok mindenre ami él és mozog...
2009. dec. 17. 11:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is megértem a helyzeted. Nekem ez rengeteg álmatlan éjszakát okozott már. De most már úgy vagyok vele, hogy nem bír érdekelni. Keress egy szüzet!!!
2009. dec. 17. 12:19
 14/15 anonim válasza:

Nálam is ez az időszak van éppen. Ez tényleg borzasztó érzés. Abba belegondolni a legrosszabb, hogy esetleg az ex-ek több szeretet kaptak, pedig ők kevesebbet adtak mint én. Az előző kapcsolatokból származó negatív tapasztalatokat is nekem kell megszenvednem. Próbálsz jó dolgokat tenni és teljesen más reakciót vált ki a párodnál az ex-ek baromságai miatt. Olyan is lehet pl, hogy a szexben velem nem csinál olyat, amihez rossz emlék fűzi és itt nem kell extrém perverzióra gondolni, csupán a normális jó szexre (pl. pozíció).

Az is rossz érzés, hogy az ex-ekkel talán több jövőt tervezett, mint velem (több együttlét, nagyobb ház, stb). Az sem jó érzés, hogy volt nagyobb nemi szervvel rendelkező ex is.

A párom is segít leküzdeni ezt a problémát, mondogatja hogy én vagyok a legjobb pasi a világon, nekem van a legjobb farkam és szerinte cselekedeteim is nekem a legjobbak szinte minden téren.

Azt tudom javasolni (magamnak is!), hogy türelmesnek kell lenni és meg kell beszélni, ha fáj is. Ha tényleg Ti vagytok egymásnak az IGAZI akkor beáll az egyensúly a lelkedben.

2010. máj. 4. 07:59
 15/15 anonim válasza:
Én megértelek!! ugyan ebben a cipőben járok. Fél éve együtt vagyunk a párommal és szeretjük egymást SOHA mondom SOHA nem adott arra okot hogy én féltékeny legyek rá! de pár hete beleférkőzött a fejembe az a gondolat hogy vajon kikkel volt együtt elöttem? ki volt az utolsó áldozata ??Próbáltam visszafogni magam. nem kérdezek rá megtartom magamnak. De addig gyötörtem magam amíg rá nem kérdeztem. mert nem bírtam tovább(nem kellett volna). Annyi volt a válasza hogy nem akar erről beszélni mert őt sem érdekli hogy én kikkel hol mikor hogyan! És tök igaza van! Én sem szeretném ha faggatna ilyenekről!! Nagyon rossz érzés tudom! De ezen túl kell lépned mert külömben a barátnőd majd besokall és azt mondja majd hogy pá !
2013. okt. 17. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!