Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már féltékenyek a múltra? -gondolom meghülyültem, de még sose éreztem így.
a párommal 4 hónapja vagyunk együtt, oda vagyunk egymásért.
nekem viszont beférkőzött egy gondolat a fejembe... arra gondolok hogy az előző barátaival, hogyan szeretkezett, miket csináltak vele, és ő velük. Lehet értem azokat akik szűz nőt választanak arának...
Ja sose adott okot, hogy féltékeny legyek!
Van bajom mi?? :-(
Ok, valahogy el kell fogadnom, hogy volt előttem is élete...
Valahogy.... ha nem folyt meg engem ez a gondolat.
Én is a párom exnőire riválisként tekintek, és szeretnék jobb lenni náluk.
A harci szellem bennem van. De soha nem gondolkodtam el, hogy ez normális-e, vagy sem... Bizonyos kíváncsiság, és megfelelni vágyás mindenkiben ott lakozik!
furcsa, hogy ez nőknél is ugyanúgy is meglehet....
Zavar, hogy mással is volt már ilyen intim kapcsolata, pedig nem sokkal!! csak 4 barátja volt... Ő 31. Állandóan ez jár a fejemben.
Van egy barátnőm,akinek a párja ugyanígy gondolkodott,mint te.Féltékeny volt az exekre és állandóan szóvá is tette a barátnőmnek,hogy ezzel és azzal a sráccal milyen lehetett neki a szex stb.Nem tudott túllépni azon a gondolaton,hogy más srácok is hozzáértek "úgy". Ennek szakítás lett a vége,mert a baránőm már egy utolsó koszos k...-nak érezte magát,pedig nem volt az.Összesen két párja volt korábban és ezek is hosszú kapcsolatok voltak.Csak a párja annyit mondogatta neki,hogy már szégyelte magát,teljesen gátlásos lett.
Ne tedd ezt a baránőddel! Ő is elgondolkodhatna,hogy te melyik lánnyal hol mikor hogyan.
Tudom,te magadban őrlödsz és nem mondod a párodnak,de az ugyanolyan rossz.Egyszerűen felejtsd el és gondold azt,hogy ő most veled van,mert te olyan tudsz nyújtani,amit a többiek korábban nem.Nem csak az ágyban értem,hanem,mint társ.Valamit biztos jobban csinálsz,mint ők,mert te vagy a jelen,szeret téged,ők pedig valamiért kikerültek a képből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!