Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találhat nehezen párt egy olyan lány, aki nem csúnya?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból, érdekelne az itteniek véleménye.2014. márc. 24. 12:05
21/26 anonim válasza:
"Vagy az intelligencia, az erkölcsi értékrend az igényesség és a jövőkép ma már ekkora luxusnak számít?"
Nem nálam, ez a minimum. Habár korábbi hsz-ben valami igényességet is írtál, ami a mai nőknél általában a tökéletes testet, és milliós ruhatárat jelent.
Egyébként hány éves vagy?
22/26 anonim válasza:
Na nekem is van szövegértésem... ebbe a kommentbe is leírtad amit idéztem. :-D Szóval az igényesség baromi tág fogalom, és nálatok általában luxus igényességet jelent nem pedig azt, hogy az illető kultúráltan öltözködik, tisztálkodik, ápolt stb.
23/26 anonim válasza:
A mai nőknél? Azoknál akiknél kezdesz, lehet. :)
Nekem az számít igényességnek, hogy ad magára, tiszta, ad a környezetére is. Ápolt. csinosan,ízlésesen öltözködik és alkalomra is fel tud öltözni normálisan. És nem, ezekhez nem kellenek vagyonok, kevés pénzből is lehet jól kinézni.
23 éves vagyok.
24/26 anonim válasza:
"A mai nőknél? Azoknál akiknél kezdesz, lehet. :)"
Igen, átlag nem plázacica egyetemista csajoknál. Miért kinél kellene kezdenem, egyetemista srácként?
25/26 anonim válasza:
Tőlem általában nem akarnak többet szexnél. Szerintem unalmas vagyok.
26/26 anonim válasza:
Na én speciel 1 ilyen nőt nem ismerek, akinek ne lennének gigantikus igényei (sokmilliós havi kereset, Adonisz, izé akarom mondani, Justin Bieber külső, menő kocsi). Csak azt látom, hogy vetítenek itt a felső tízezer igényeivel, elképzelnek maguknak egy ideált, és aki nem pontról pontra olyan, azon átlépnek, legjobb esetben friendzóne. És még csak nem is általánosítottam nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!