Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találhat nehezen párt egy olyan lány, aki nem csúnya?
Mert az ideális társ megtalálása nem a külsőn múlik. A jó kinézet valóban előny lehet ismerkedésnél, de az igazi társ megtalálása nem ettől függ. Az inkább szerencse, hogy találkoztok e valaha is, és ha igen akkor legyetek szabadok mindketten...
Ha csak a járásra gondolsz, hát akkor nem tudom, vagy valóban túl magasak az igények, vagy félnek a pasik (biztos nem felelek meg neki), vagy rosszabb esetben azt hiszik, hogy a szép könnyen is kapható, és nem bíznak benne. Vagy egyszerűen nem hiszik el h nincs párja... Én már jártam így...
Ennek ezer+1 oka lehet, lehet túl visszahúzódó, vagy magasak az elvárásai, tipikusan álom pasit akar aki nem létezik, vagy, vagy túl buta, esetleg túl okos, az is elijeszthet sok mindenkit.
Ismerek olyan lányt, aki baromi csinos, de annyira kibírhatatlan, idegesítő a természete, kedves, aranyos pedig, de mégsem tudnám elképzelni mint komoly kapcsolatot.
"Hát nálam és még jópár hasonló kaliberű ismerősömnél nincs is jelentkező. Az a baj, hogy a férfiak többsége az ostoba, iskolázatlan nőkkel kezdenek, és őket veszik alapul."
Mert egy ilyen nőnek nincsenek csillagászati igényei. Komoly egyetemre járok, az összes csoporttársnőm elvárja, hogy a férfi minimum legyen Brad Pitt, és legyen olyan egzisztenciája mint egy jól menő orvosnak, vagy befutott vállalkozónak, a belsőre vonatkozó elvárásaik pedig egyszerűen röhejesek, az egyik csaj elvárja a párjától, hogy az egyszerre legyen hatalmas macsó, meg intellektuális megbízható férfi... De kb. mind ilyen színvonalon mozog.
Jó dolgotokban azt sem tudjátok, hogy hogyan válogassátok szét az agyatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!