Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk ti örülnétek ha karácsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti örülnétek ha karácsonyra lávalámpát kapnátok első karácsonyra? 19 éves a barátom. én 21.

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 20:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

NEM. 10 fiúból 9-nek nem tetszene. Persze mosolyogna, és köszönné, meg magasztalná hogy milyen szép... stb DE NEM..

Értsd meg.

Fiúnak vmilyen árammal vagy elemmel működő dolgot vegyél. A műszaki cuccoknak minden fiú örül. Egy lávalámpától még 10 db írható DVD-nek is jobban örülne (magában)...

Nem bunkóságból. Ez tényleg így van. És sztem nem elég kreatív.

2009. dec. 16. 23:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Nálam még mindíg a plüss-szar a nyerő. Főleg ha finoman befújod a parfümöddel, v alszol előtte 1-2-t vele, h a szagod* rajta legyen...és megbolondul érte :)

*bocsi a "szag" szóért, de az "illat" ebben a környezetben nagyon hülyén hangzana :)

2009. dec. 16. 23:57
 13/16 anonim ***** válasza:
kis dolog is elég ha elkapod a stílusát. A láva lámpa nekem személy szerint bejönne, alapból is van kettő :) Ha nem vagy biztos benne vegyél neki valami ruházati kiegészítőt ami megy a ruháihoz, sapkát ,sálat kesztyűt alap dolgokat. Én szeretem ha tetszem a barátnőmnek, szívesen hordok olyan cuccokat amik tetszenének neki rajtam és nekem is bejönnek :)
2009. dec. 17. 01:59
 14/16 A kérdező kommentje:
hát megoszlanak a vélemények de nagyon. és nem tudok dönteni. elbizonytalanodtam, mivan ha tényleg nem jön be neki majd. :S köszi azért...
2009. dec. 17. 09:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne, én 20 vagyok. Én a könyveket is imádom, meg az antikváriumi cuccokat, azok nem drágák, csak nehéz igazi csemegét találni.
2009. dec. 17. 17:31
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi neked is. :) Hát hétfőn veszem meg de hogy mit azt még mindig nem tudom. Nem tudom hogy tetszene e neki, és rá közeliteni se tudok hogy megtudjam...:S
2009. dec. 18. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!