Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti örülnétek ha karácsonyra lávalámpát kapnátok első karácsonyra? 19 éves a barátom. én 21.
Én nem mert nekem nem tetszik, sőt rühellem.
Bocsi
22/f
Az én barátomnak tetszik a lávalámpa, mert szereti a dekor cuccokat. De idei karácsonyra engem kért vagy intim képeket és orál szexet :D Szóval hatalmas segítség volt, amikor megkérdeztem mit szeretne karácsonyra... Én valami maradandóbbra gondoltam leginkább valamilyen tárgy formában, de ő maradandó élményt akar :) Na ezt hogy tegyem a fa alá?:D De szerintem azért keresek inkább neki valami szépet:)
Azért első közös karácsonyra ilyesmit nem javasolnék neked:) Én az első közös karácsonyunkra tollat gravíroztattam a barátomnak, vettem neki egy könyvet, amit a kedvenc írója írt és egy sálat kapott tőlem. Valamelyik karácsonyra meg órát és pendrive-ot adtam neki.
Jéééééé... XD
Az én Párom is azt vett nekem és tökre bezsongott hogy neki is kell! Lehet veszek szülinapjára! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!