Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan ilyen trehányak meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ilyen trehányak meg igénytelenek a mai nők?

Figyelt kérdés
És ezt nem csak a tizenévesekre értem, hanem a huzsonévesekre is. Volt már egy pár barátnőm, de komolyan, mindig nekem kell rájuk szólni, hogy mosogassanak el, töröljék le a port a szobájukban, takarítsanak ki, ne dobálják szét a ruhájukat mindnefelé, hagyjanak rendet a fürdőszobában, ne az utcai ruhában fetrengjenek az ágyon!?? Hát nem hizsem el hogy ennyire igénytelenk saját magukra meg a környezetükre, és a saját lakásomat rendben tudom tartani, akkor ők miért nem a kis szűk életterüket legalább? Bezzeg a tükör előtt órákat el tudnak tölteni. A pofám leszakad, vagy én vagyok tisztaságmániás, már nekem ciki ha szólnom kell.
2014. márc. 24. 08:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Írok neked a másik szemszögből. Én pl. rendetlennek tartom magam. Ez ugyanolyan dolog, mint minden más tulajdonság. Ha nagyon nem hasonlít benne két ember, akkor csak egymás agyára mennek. Általában igyekszem a rendre figyelni, ha pasim van vagy vendég jön akkor mindig megemberelem magam. Viszont, ha egyedül vagyok, 12 óra meló után, hulla fáradtan akkor hagyom a mosatlant akár napokig és a felmosást stb-t is. Sőt ilyenkor még a ruhákat se hajtogatom be a szekrénybe... nos.. elég sokat dolgozom ilyen időintervallomban, sokat jövök haza zombiként. Ilyenkor a kikapcsolódás fontos, nem a takarítás. Ha emiatt trehány és igénytelen vagyok, akkor majd trehány és igénytelen pasit fogok keresni. :P
2014. márc. 24. 09:42
 12/31 anonim ***** válasza:
35%
Mostanában erre van igény. A lényeg hogy gyorsan meg lehessen ba-zni, ugysem feleségnek kell meg családanyának. Akkor meg minek a nagy felhajtás. Ha neked ez a fontos, keress egy takaritonö lelkületü csajt. Vagy te feleséget, gyermekeid anyját keresed?
2014. márc. 24. 09:50
 13/31 anonim ***** válasza:
oké, főtörzs. az én barlangomba nem jössz.
2014. márc. 24. 10:04
 14/31 anonim ***** válasza:
91%

Csatlakozom a 11-eshez:

Ha várok valakit, patentül kitakarítok... próbálok a rend fenntartására is odafigyelni, több-kevesebb sikerrel...

De!

12 órás munkarendben dolgozok, plusz az út. Ez gyakorlatban annyit jelent, hogy amikor dolgozok, 3:15-kor kelek, és este 8-ra érek haza. Eszek, fürdök, fekszem le, gyakorlatilag 5-6 órákat alszok ilyenkor egy nap. Amikor éjszakás vagyok, akkor délután 2-fél 3-kor kelek, reggel 9-kor fekszem le. Lehet számolgatni...

És sorry, de ilyenkor nem vagyok hajlandó se főzni, se mosogatni, se takarítani! Mondjuk órákat sem töltök a tükör előtt...

Tarthat bárki igénytelennek emiatt, de 12 óra munka mellett nekem 5 óra alvásra minimum szükségem van! Amikor pihenős vagyok, próbálom magam utolérni, de éjszakás műszak után az első pihenőnapomon alszok... a másodikon elmegyek anyukámhoz a kórházba, kimegyek apukámhoz a temetőbe...

Marad egy azaz egyetlen napom pihenni, plusz az itthoni dolgokra! Ha nem pihenek, ha nem gépezek (ezzel vezetem le a felgyülemlett feszkót részben), akkor a következő munkanapnak feszülten indulok neki, és az se nekem, se a kollégáimnak nem jó!

Ha nagyon fáradt vagyok, csak ledobom a cipőt, és ruhástól végignyúlok az ágyon!

Nem vagyok hajlandó úgy élni, hogy magamról teljesen lemondva azzal foglalkozzak, hogy mit gondolnak rólam mások!

Amikor van időm, akkor természetesen kitakarítok, letörlöm a port, kimosom a függönyöket, sőt, az ablakot is megpucolom....

De amikor nincs, akkor bocs, de ez az, ami nekem sokadrangú...

2014. márc. 24. 10:04
 15/31 anonim ***** válasza:
47%
az tart rendet, aki lusta megkeresni a dolgait a rendetlenségben
2014. márc. 24. 10:07
 16/31 anonim ***** válasza:

pontosan.

nem kell olyan férfi, aki még sose hívta fel a mobilját, hogy megtalálja. aki sose felejtette még el, hogy hova rakta a dugipénzt. aki soha nem vesz fel felemás zoknit, vagy pólót kifordítva.

2014. márc. 24. 10:12
 17/31 PearlDiver ***** válasza:
Van, aki szerint csak az egyszerű ember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt :)
2014. márc. 24. 10:28
 18/31 A kérdező kommentje:
Oké, akkor én egy egyszerű ember vagyok. De az nem zseniség, ha a tévé képernyőjére vagy az asztalra ujjal vastagon lehet rajzolni a porrétegbe.
2014. márc. 24. 10:44
 19/31 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van.de szerintem az már az igénytelenség csúcsa,ha akkor sem képes valaki rendet tenni,ha vendégeket fogad.Viszont nézd a jó oldalát.Gyorsan kitudod szűrni,hogy akarsz-e tőle szexen kívül valamit.Én nő vagyok ,a másik oldalt látom csak,de a pasik lgalább olyan igénytelenek.Tisztelet a kivételnek!
2014. márc. 24. 11:00
 20/31 A kérdező kommentje:
17. Amúgy meg én nem azért pakolok el magam körül, mert amúgy nem találnék meg valamit, hanem mert egyszerűen szeretem, ha rend van, ennek semmi köze a zseniséghez, persze a trehányaknak könnyű erre fogni.
2014. márc. 24. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!