Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így most komoly? Ez lenne a mai világ?
Van egy srác akit szeretek ő életemelső nagy szerelme ő is szeret de mivel nem a legszebb lány vagyok ezért megsem próbálja velem mert fél, hogy mások mit mondanának.
Ez lenne a mai világban a szerelem?
A lelkemből beszélsz :D
Ugyanez történt velem is, csak amíg azon gondolkodtam h megpróbáljam-e elment a csaj :/ :)
Mivel Te lány vagy azt tanácsolom adj neki egy kis időt és ha nem lép mond meg neki h "Kellesz-e neki vagy sem?", és ne siettesd, csak ha már egyáltalán nem tudsz várni... :)
Sok sikert! :)))
Remélem majd elküldöd pár hét / hónap múlva a story végét! :)
Sajnos vannak ilyen emberek, de ne szomorkodj ez forditva is működik ha érdekel.
"Van egy lány akit szeretek ő életemelső nagy szerelme ő is szeret de mivel nem a leggazdagabb és legmenőbb fiú vagyok ezért megsem próbálja velem mert fél, hogy mások mit mondanának.
Ez lenne a mai világban a szerelem?"
Nekünk se jobb ha ez megnyugtat.
#7 Sztem hanyagold ezt a 2000 éves storyt mert nem tudod mi volt akkor.
Egyébként várj ezzel a dologgal és majd kialakul valami, beszélgess vele, beszélgessetek csak nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!