Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól mennek nálunk a dolgok?
a barátommal több mint 2 hónapja vagyok együtt eleinte nagyon megvoltunk aztán jöttek a zűrös ügyek és a viták is megkezdődtek.aztán késöbb a kedélyek lecsillapodtak megint nagyon elvoltunk megbeszéltem vele hogy a legkisebb problémát közöljük egymással mert nem jó ha egyszerre jön ki mind és hát igy lett és azóta egész jol müködik a kapcsolatunk.
De viszont velem van a baj már nem érzem azt amit régebben teljesen ugyérzem néha-néha hogy teljesen eltudnék nélküle is lenni, de viszont van amikor elsem tudom magam nélküle képzelni.De valamiért ezek elenére nemtudnék vele szakitani mert olyan édes a pilantása a mosolya és amikor vele vagyok áh egyszerűen megtudnám zabálni.=]..de ha nem vagyok vele akor meg nem is érdekel mivan vele csak néha néha eszembe jut és ennyi.
légyszi mondjátok meg mit tegyek!?
szerintem is inkább csak a testi vonzalom van meg. "édes a pillantása a mosolya és amikor vele vagyok áh egyszerűen megtudnám zabálni..." amikor meg nem akkor le se szarod...
Ergo= nem vagy szerelmes. bocsi.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!