Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamutelefonált, hogy elmehessen tőlem. Ez mi?
Számomra ez egyértelmű lapát. Ha nem tud velem őszinte lenni, akkor hagyjuk egymást..
Mióta vagytok együtt?
Már rögtön lapátra kell tenni valakit, aki elkövet egy baklövést? Ez a legegyszerűbb módja a dolgok elintézésének... Kicsit recseg a tévé, cseréljük le plazmára.. Valamit elcseszett a kolléga, ki van rúgva.
Szánalmas.
Ez oda vezet, hogy már senki nem fog erőfeszítéseket tenni, hogy megjavítsa a tévét, elmagyarázza a kollégának, hogyan csinálja legközelebb... Ehelyett beújít mindenki egy új tévét, új munkaerőt, amíg ki nem megy a divatból, elköveti ugyanazt a hibát, amit az előző. Egy ideig még lehet válogatni az újak közül... de aztán ellep minket az elektronikus hulladék, térdig járunk az eldobott távirányítókban, telefonokban, vibrátorokban, munkanélküliekben és elhagyott, magányos, személyiségzavaros emberekben - mi is azokká leszünk.
Miért nem jó megjavítani, ahelyett, hogy lecserélnénk?
Miért nem jó megbeszélni, ahelyett, hogy eldobnánk?
A renyhe, tohonya lusta disznóságban ellep minket a saját magunk által termelt hulladék, rom -és roncshalmaz - s végül mi is hasonulunk hozzá.
Tegyetek csak mindenkit lapátra. Majd a meddőhányón végzitek ti is.
6-osnak:
A harmadik válaszoló vagyok, és azt hiszem, félreértetted amit írtam. Egyáltalán nem azt jelentette a mondatom, hogy bármi gond van, rögtön szakítok. Egy hete ünnepeltük a negyedik évfordulónkat a párommal, szóval tudom hogyan kell rendben tartani egy párkapcsolatot... VISZONT vannak olyan alapvető elvárások, amik nélkül nem működik a dolog. A Te példáddal élve: semmilyen TV-t sem veszel olyan házba, ahol nincs áram. Ha a párom szemrebbenés nélkül hazudna nekem, kvázi átvágna, megjátszaná magát, az nálam olyan szintű bizalmatlanság és tisztelenség lenne, hogy nyilvánvaló, nincs keresnivalónk egymás mellett. Igen, én kidobnám azt, aki ilyen szinten átver és hülyének néz.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!