Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ismerkednétek olyan nővel akinek gyereke van?
Tudom,hogy vannak ilyen kérdések, át is olvastam de ugyan nem minden egyezik!
Szóval adott egy 20-as évei közepén járó nő, akinek van egy kisfia. Normális párkapcsolatban vállalta a gyereket csak sajnos kihűlt ez a kapcsolat. Az apával a gyerek miatt ugye mag maradt a kapcsolat de normális körülmények között.
Ti ha kiderül,hogy van gyereke már kizárjátok az ismerkedés lehetőségét is vagy adtok így is esélyt?
Leginkább a 25 év felettiek válasza érdekelne!
Köszönöm.
más gyerekét tartsam el, ebben a rossz gazdasági helyzetben????
azt még lenyeli az ember, hogy a mai nők, csak azt nézik mit dolgozol, mennyit keresel, van-e házad, kocsid, de még hogy egy ingyenélőt, 18 évig én finanszírozzak????
Köszönöm a válaszokat!
Akik privátban szeretőnek jelentkeztek, köszi de nem akarok szeretőt!
ismerkedni ismerkednék, de a kérdés, hogy mi a cél? nem olyan rég a facebookon rábukkantam egy társkeresőn is regisztrált csajra aki velem egyidős és pont a szóban forgó intervallumba esik. meglehetősen jó csaj és van egy gyereke. na a lényeg, hogy baromira bejön, szóval eljátszottam a gondolattal, hogy ismerkednék-e gyerekes egyedülálló nővel és arra jutottam, hogy komolytalan kapcsolatra mindenképpen, a többi pedig meggondolandó, mert 26 vagyok és ha csak nem ő álmaim nője (tehát a belső értékei is hozzám passzolnak) akkor korai lenne még komoly kapcsolat, főleg gyerekes nővel.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!