Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk válaszait várom?
Fiúk légyszi képzeljétek magatokat az adott szituációba aztán véleményt kérek:
Van egy barátnőd akivel majd' 2 éve vagytok együtt, egy éve együtt is laktok, a lány most 19 éves, a köztetek lévő hatalmas távolság miatt költöztetek össze. AZ elején minden rendben volt a kapcsolattal de a csaj szex terén nehezen megnyíló típus mert olyan neveltetést kapott miszerint mindig visszafogottnak kell lenni de azért próbálkozik a lány még az orállal is csak nem nagyon megy.
Két év elteltével van egy munkahelyed ahol négy műszakban gürizel a bnőd igyekszik feldobni a nemi életeteket pl úgy h munkából hazatérve gyertyákkal vár fehérneműben de te csak ledobod a holmid és megkérdezed van-e kaja.
Magyarul egy elfásult kapcsolatról lenne szó ahol a pasim már nem nagyon kíván engem pedig én tényleg próbálkozok megtenni mindent ami tőlem telik. Én sokkal többször kívánom a szexet mint ő sokszor visszautasít és ezt nehezen viselem. Mindezek ellenére váltig állítja h imád engem és csak én kellek neki nem akar elveszíteni, közös jövőn álmodozik stb. Fiúk egy ilyen kapcsolatot hogyan tudnék felrázni? Valaki adjon használható ötleteket :/ Nem vagyok duci de edzeni is elkezdtem hátha az imponál neki de nem úgy veszem észre.
Ha profán akarok lenni, akkor a reggeli szopás/szex egyszerűen le kell nyűgözze. Ha nem, akkor vége a kapcsolatnak szerintem - ezen lehetne szépíteni, de alapvetően ha egy ilyen intenzív élmény nem indítja be, akkor szinte semmi. (ha egyszer nem jön be, az még nem a világ, de azért 3-4 alkalom után ha még mindig nincs változás, az gáz)
Próbáld meg megmozdítani hétvégén, vond be edzésbe, ha máshogy nem, legalább azt nézze, hogy szabályosan csinálod-e, amit csinálsz. Szerintem egy edző, mozgó nő alapvetően szexi. De próbáld meg elhívni sétálni csak, semmi extra bulizás, csak legyetek együtt figyelemelterelő dolog (tv, számítógép) nélkül.
Ha kaját rendel, akkor ne hagyd, főzz/süss neki te.
Vagy kérdezz tőle bármit, beszélgessetek bármiről, ha másról nem, legalább a legutóbbi választási plakátról, a filmről, amit legutóbb nézett, vagy hogy mi az, amivel játszik számítógépen, tökmindegy, csak beszélgessetek, beszéljen. Itt próbálj nagyon figyelni arra, hogy ő beszéljen többet. Kérdezd meg, mi van a munkahelyén, milyen a meló? Esetleg te el tudnál-e menni oda dolgozni? (ez például érdekes, hogy erre mit reagálna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!