Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk válaszait várom?
Fiúk légyszi képzeljétek magatokat az adott szituációba aztán véleményt kérek:
Van egy barátnőd akivel majd' 2 éve vagytok együtt, egy éve együtt is laktok, a lány most 19 éves, a köztetek lévő hatalmas távolság miatt költöztetek össze. AZ elején minden rendben volt a kapcsolattal de a csaj szex terén nehezen megnyíló típus mert olyan neveltetést kapott miszerint mindig visszafogottnak kell lenni de azért próbálkozik a lány még az orállal is csak nem nagyon megy.
Két év elteltével van egy munkahelyed ahol négy műszakban gürizel a bnőd igyekszik feldobni a nemi életeteket pl úgy h munkából hazatérve gyertyákkal vár fehérneműben de te csak ledobod a holmid és megkérdezed van-e kaja.
Magyarul egy elfásult kapcsolatról lenne szó ahol a pasim már nem nagyon kíván engem pedig én tényleg próbálkozok megtenni mindent ami tőlem telik. Én sokkal többször kívánom a szexet mint ő sokszor visszautasít és ezt nehezen viselem. Mindezek ellenére váltig állítja h imád engem és csak én kellek neki nem akar elveszíteni, közös jövőn álmodozik stb. Fiúk egy ilyen kapcsolatot hogyan tudnék felrázni? Valaki adjon használható ötleteket :/ Nem vagyok duci de edzeni is elkezdtem hátha az imponál neki de nem úgy veszem észre.
legjobb takar0dj mar inenn ezekkel a parasszt valaszokkal...szanalom
amugy este ne bants a fiukat ( enis kiakadok amikor iskola utan az anyam egybol kerdezoskodik) szoval reggel amikor alszik szopikald le:) en arra szivesen kelnek fel:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!