Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeledik az egymásnál alvás. Lányoktól kérdezném ki, mibe aludt első éjszaka. Akár otthon akár a fiunál? 22/L 20/F
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 11:12
11/17 anonim válasza:
sztem mind1 mert ugyis lekerül rólad jó esetben:P
12/17 A kérdező kommentje:
köszi. hát belegondolva lehet én is az ő pólóját veszem vissza. :)
2009. dec. 16. 12:19
13/17 anonim válasza:
Látod, látod! Tudtam, hogy egy értelmes lánynak fogok tudni segíteni! :) Szerintem nem lesz abban semmi fura ha az ő pólóját veszed föl! szerintem nyugodtan... :) Ügyes legyél és érezd jól magad!
További szép Napot! :)
14/17 A kérdező kommentje:
köszi. :) neked is szép napot. :)
2009. dec. 16. 12:32
15/17 anonim válasza:
nalam ritkan alszunk, olyankor vagy a pizsamamban alszok (telen) vagy triko+bugyi (melegebb evszakok) vagy ha kicsit szexibb akarok lenni akkor top+rovidgatya pizsiparosban. de redszerint amiben amugyis aludnek. nalam o a trikojaban es boxerben alszik, akarcsak nala otthon. en nala legtobbszor egy trikojaban es bugyiban alszok, telen is mert mellette nem fazok. :)
16/17 anonim válasza:
Mi mindig meztelenül alszunk, és mindkettőnk szüleihez rendszeresítettem egy hálóinget, hogy ha ki kell mennem éjszaka, meg reggel ébredés után, akkor legyen mit felkapnom.
Egyébként természetesen abban, ami neked kényelmes.
17/17 anonim válasza:
A barátom pólójában és egy boxerben alszom :-DD
De volt,hogy franciabugyiban...tök mindegy,csak kényelmes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!