Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közeledik az egymásnál alvás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közeledik az egymásnál alvás. Lányoktól kérdezném ki, mibe aludt első éjszaka. Akár otthon akár a fiunál? 22/L 20/F

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 11:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
sztem mind1 mert ugyis lekerül rólad jó esetben:P
2009. dec. 16. 12:14
 12/17 A kérdező kommentje:
köszi. hát belegondolva lehet én is az ő pólóját veszem vissza. :)
2009. dec. 16. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Látod, látod! Tudtam, hogy egy értelmes lánynak fogok tudni segíteni! :) Szerintem nem lesz abban semmi fura ha az ő pólóját veszed föl! szerintem nyugodtan... :) Ügyes legyél és érezd jól magad!

További szép Napot! :)

2009. dec. 16. 12:28
 14/17 A kérdező kommentje:
köszi. :) neked is szép napot. :)
2009. dec. 16. 12:32
 15/17 anonim ***** válasza:
nalam ritkan alszunk, olyankor vagy a pizsamamban alszok (telen) vagy triko+bugyi (melegebb evszakok) vagy ha kicsit szexibb akarok lenni akkor top+rovidgatya pizsiparosban. de redszerint amiben amugyis aludnek. nalam o a trikojaban es boxerben alszik, akarcsak nala otthon. en nala legtobbszor egy trikojaban es bugyiban alszok, telen is mert mellette nem fazok. :)
2009. dec. 16. 13:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi mindig meztelenül alszunk, és mindkettőnk szüleihez rendszeresítettem egy hálóinget, hogy ha ki kell mennem éjszaka, meg reggel ébredés után, akkor legyen mit felkapnom.

Egyébként természetesen abban, ami neked kényelmes.

2009. dec. 16. 14:07
 17/17 anonim ***** válasza:

A barátom pólójában és egy boxerben alszom :-DD

De volt,hogy franciabugyiban...tök mindegy,csak kényelmes legyen.

2009. dec. 16. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!