Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, volt már olyan barátnőtök, aki csak nagy nehézségek árán volt rávehető a szexre?
Volt.. vagyninkabb van
Vallasi okokra vezethsto vissza (gondolom nem kell nagyon magyaraznom)
lassan 3 eve vagyunk egyutt, es meg nem fekudtunk le.... kezdetben en sem dijaztam, de ahogy elnezem masok kapcsolatait (eleg itt a kategoriaban nezelodni) emiatt sokkal tobbre vittuk, visszuk mint masok... en ismerem ambaratnomet, tudom mikor mire gondol, es ez visszafele is igaz... mivel nem volt a szex opcio, minden problemat beszeddel oldottunk meg... ennek csak az a hatranya, hogy itt az oldalon ha olvasok egy problemat, az szokott eszembe jutni, hogy "oh... ti nem beszelgettek?"
szoval nem csak hogy ki lehet birni de sherintem komolyan tervezo fiataloknal legalabb 1 evig ki is kellene birni szex nelkul, es kesobb sokkal egyszerubben es hatekonyabbannoldanak meg a problemakat!
Es az utobbi idoben am pettingelunk mar rendesen, a nyaron meglesz a dolog:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!