Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti eltudnátok viselni ha a barátnőtök minden nap veletek akarna lenni?
Az oké, hogy hétvégén szombatot egész nap meg vasárnap fél napot vele vagyok de szinte minden nap csak úgy váratlanul beállít hozzánk. Pedig tudja, hogy tanulnom kell, mert ez az utolsó félévem a főiskolán. Itt lakik tőlünk 10 percre. Már mondtam neki, hogy ne állítson be váratlanul, mert anyám se mindig örül neki meg engem is csak megzavar a szakdolgozat írásban. Neki csak érettségije van így elég sokat ráér.
Normális, hogy zavar? Alapvetően szeretem de már néha túl sok. Meg nem is nagyon tudunk beszélgetni, mert minden napra nem jut téma. Inkább csak odabújik hozzám és átölel.
Ti elviselnétek? Mit csináljak?
22F
Egyetemre jarok, kozben dolgozok is, baratom is dolgozik, megis majdnem minden nap talalkozunk. Szinte 3 hetig nala laktam, amig talaltam sajat lakast es miutan eljottem elso este is felhivott, hogy hianyzik, hogy nem tud hozzambujni.
Szerintem ez nagyon ember es kapcsolatfuggo is. Amugy az kicsit sok, hogy csak ugy beallit. Szerintem mond meg neki, hogy a szuleid sem nezik joszemmel, hogy mar szinte ugy megy at mintha hazamenne s igy nem tudod beosztani az idodet sem. Probaljatok meg azt, hogy ahelyett, hogy otthon ultok kimozdultok egy kavera valahova s akkor nincs az sem, hogy nem beszelgettek. Ilyenkor mindenfele tema feljon. Mi is olyankor beszelgetunk a legjobbakat amikor kimozdulunk kicsit. Latsz uj dolgokat, vagy a regiekrol eszedbe jut valami stb. Illetve gondolom az neked is belefer hogy neha kimozduljatok. Ha szepen nyugodtan elmondod neki mi a helyzet abbol nem lehet gond.
De gondold vegig azt is, hogy lehet nem ugyanazt akarjatok. Neked sok az o tarsasaga, o meg egyertelmuen minnel tobb idot szeretnek veled tolteni, most ott van "kifogasnak" a szakdolgozat, de ha az nem lenne es raernel akkor szivesebben lennel vele minden nap? Amugy az is fontos szerintem , hogy mennyi ideje vagytok egyutt.
attól függ... ha hagyna tanulni és akkor amikor a saját dolgaimmal akarok foglalkozni békén hagyna akkor el tudnám viselni. bár így, hogy egyedül élek és munka mellett igyekszem minél többet tanulni. építem a karrierem, így nem tudom elképzelni, hogy ennyi időt szakítsak egy nőre.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!