Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes belém a barátnőm?
Egy hónapja vagyunk együtt,és ez az első kapcsolatunk mindkettőnknek,csók után szoktam mondani,hogy szeretem,ő cska én is-t mond,mondom utána,hogy persze, stb. erre elkezd győzködni,hogy de igen,és mosolyog.
Évfolyamtársak vagyunk,szóval hasonló az órarendünk,és heti 3-4x vagyunk egymással,pl. 2x suliban ha van egy lyukas óránk,1x reggel megvárom,és együtt megyünk a suliba,1x hétvégén,vagy pénteken találkozunk 3-4 órára,akkor mozi séta stb.
Múlt héten kérdeztem,anyja kíváncsi-e rám azt mondta igen,és mondtam akkor bemutathatna,és szerintem örült neki,hogy mondtam, szombaton fog bemutatni neki.
Meg említette,hogy néha suliban szünetekben is elduranthatna pár csók,mivel a barátnői mondták,hogy csak sziá-val látnak elköszönni minket,pedig a csókot előbb lerendeztük,de most már ez is megoldva.
Szerintetek tényleg szerelmes belém? Fenekére ha rá teszem a kezem nem mond semmit,egyszer félig a csipőjénél,félig a fenekén volt,és kérdeztem nem baj-e,mondta,hogy tökéletes helyen van az ott,és mosolygott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!