Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szerelmes belém a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes belém a barátnőm?

Figyelt kérdés

Egy hónapja vagyunk együtt,és ez az első kapcsolatunk mindkettőnknek,csók után szoktam mondani,hogy szeretem,ő cska én is-t mond,mondom utána,hogy persze, stb. erre elkezd győzködni,hogy de igen,és mosolyog.

Évfolyamtársak vagyunk,szóval hasonló az órarendünk,és heti 3-4x vagyunk egymással,pl. 2x suliban ha van egy lyukas óránk,1x reggel megvárom,és együtt megyünk a suliba,1x hétvégén,vagy pénteken találkozunk 3-4 órára,akkor mozi séta stb.

Múlt héten kérdeztem,anyja kíváncsi-e rám azt mondta igen,és mondtam akkor bemutathatna,és szerintem örült neki,hogy mondtam, szombaton fog bemutatni neki.

Meg említette,hogy néha suliban szünetekben is elduranthatna pár csók,mivel a barátnői mondták,hogy csak sziá-val látnak elköszönni minket,pedig a csókot előbb lerendeztük,de most már ez is megoldva.

Szerintetek tényleg szerelmes belém? Fenekére ha rá teszem a kezem nem mond semmit,egyszer félig a csipőjénél,félig a fenekén volt,és kérdeztem nem baj-e,mondta,hogy tökéletes helyen van az ott,és mosolygott :D

2014. márc. 20. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem minden rendben a kapcsolatotokkal, nem kell félni!:D
2014. márc. 20. 18:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Minden oké, igen. De hülyeség ennyire kiszámolni mindent, hogy egyszer megvárom és elkísérem, egy csók ilyenkor, egy meg olyankor, és hasonlók... Kicsit lazíts, vagy lazítsatok. Mindent akkor amikor jól esik, és persze ha nem illetlenség az adott helyen, és mindent úgy, ahogy mindkettőtöknek jó.
2014. márc. 20. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!