Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet érez mint barátság?
tegnap átjött a bátyám haverja (régebben sokszor jött, aztán egy ideig nem és mostanában megint elkezdett átjönni----és amikor újra nálunk volt a kihagyás után, egy ölelést kért, hogy rég nem láttuk egymást). este én egy dolgozatra tanultam nagyban és beült mögém (úgy szoktam hogy a kanapé elé a földre ülök és az asztalon tanulok ami előttem van... na és ő a fotelre ült)egy picit beszélgettünk, nem sokat mert el voltam foglalva a rohadt tananyag miatt...aztán a kezét rárakta a vállamra, hogy kitartás, de még utána még rajta hagyta miközben beszélgettünk...(finom volt az érintése)... mindig bejön hozzám és beszélünk.... nagggyon kedves
nincs nagy tapasztalatom ezekben, de lehet hogy egy kicsit többet érez mint barátság? vagy csak túlgondolom az egészet?? szerintetek?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!