Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egyszerüen félek megcsókolni a barátnömet mert még alig pár hete vagyunk eggyütt és nagyon parás és vissza fogott a csaj bár ezen a téren énis és félek a csók tol mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 00:06
11/29 anonim válasza:
csók közbe lassan csúsztasd a kezed a fenekére és onnantól már ölelésnél is foghatod a fenekét. nem perverzség de neked is job meg neki is. jobban ellazul tőle stb. ha meg nem hagyja akkor visszahúzod a derekáre egy próbát megér. nekem a csajom élvezte mindig mert mondta hogy ezt várta eddig
12/29 anonim válasza:
fogd meg azt csókold meg. mit félsz? ne arra várj h a csaj lekap majd mert azzal azt mutatod h nem vagy ferfi az a mi dolgunk. majd írj mi volt
13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos segítségeket alkalmazni fogom mindenképp és igen a válaszom tényleg az... elsö csokom... és igen szeretem ..:)
2014. márc. 21. 01:08
14/29 anonim válasza:
Mikor találkoztok? Minél előbb tedd meg sztem előbb túl vagy rajta. Majd írd ide hogy sikerült
15/29 anonim válasza:
ird ide hogy miért nem mered szerinted mert így nem tudunk segíteni. mi kéne hogy megcsókoljon mit csináljon a csaj? ezekre mind itt válaszolj és akkor tudok neked normális válaszokat adbi
16/29 A kérdező kommentje:
Igen ez az elsö csokom és be vallom félek mert nagyon szeretem de elrontani sem akarom mert tudom hogy el lehet mivel nekem az elsö és a melett keresem a megfelelö pillanatot csak mikor az meg van valahogy nem megy félek sajnos mit tegyek? :(
2014. márc. 22. 22:15
17/29 anonim válasza:
sokan vannak ezzel így. mikor ott a pillanat csak arra gondolj hogy most meg fogom csókolni, meg kell csókolnom, akarom. hülyén hamgzik de számolj el magadban háromig, tényleg segít, nem csak a filmekben válik be. aztán nézz a szemére utána a szájára ezeket váltogasd, majd csókold meg. ne gondolj arra hogy mit ronthatsz el. gondolj arra milyen jó lesz. és utána mennyivel könnyebb lesz.
18/29 anonim válasza:
ha a csaj az miat cikizne vagy dobna h nem sikerült úgy ahogy kellett volna, akkor nem ő az igazi ez bizti. ha szeret akk megért és segít. tudja h neked ez az első? egyszer túl kell esni rajta és ink most mint 2 év múlva. az is lehet h így megun a csajszi. ha most elszúrnád akk ha később akarnád akk is elszúrnád szal mind1. becsüld a csajt ha enyit kel várnia még is veled van. mutasd meg neki h megérte várni és hajrá!
19/29 anonim válasza:
kérdezd meg fázike ha aszt mondja igen akkor öleld meg és súgd a fülébe h szereted. ezután távolodj kicsit el tőle de a kezed maradjon a derekán és váltogasd a szem-száj nézését ne gondolkozz és csókold meg. a csókot le írjam részletesebben?
20/29 anonim válasza:
NE HÚZD TOVÁBB, ELÉ ÁLLSZ MAGADHOZ HÚZOD ÉS LEKAPOD, MINÉL GYORSABBAN, MIELŐTT MEGGONDOLNÁD MAGAD!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!