Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egyszerüen félek megcsókolni a barátnömet mert még alig pár hete vagyunk eggyütt és nagyon parás és vissza fogott a csaj bár ezen a téren énis és félek a csók tol mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 00:06
1/29 anonim válasza:
Menjetek el randira egy nyelvtantanárhoz!
2/29 anonim válasza:
Húha. Ez velem is megtörtént, még 14-15 éves koromban. Szegény csávónak 3 hónap kellett, hogy megmerje fogni a kezem. Az a baj, hogy az sem jó ha túl rámenős vagy, és az sem ha nagyon parás. Talán az a legjobb, ha legurítasz egy kupica pálinkát randi előtt :D sokkal nyugodtabb leszel :D Amúgy meg nem kell egyből belemászni a csaj szájába. elég ha adsz az arcára egy puszit, aztán nézel rá boci szemekkel. Ha megakar, úgyis megcsókol szerintem.
3/29 anonim válasza:
Hát igen.. Húha.. 1 hét után kötelező a csók 2009 óta törvény van rá.. Örülj ha nem nyomlak fel. Te. Te bűnöző.
4/29 A kérdező kommentje:
Köszi rajta leszek bár nem vagyok nagyon parás csak anyi hogy nem tudom pontosan mikor mit akar mert ö az aki nagyon parás bár csok téren vagyok énis az..:(
2014. márc. 20. 14:10
5/29 anonim válasza:
Ugyan ez volt velem is meg a barátommal. :) Csak azért, mert nem jártam kivágott pólókba, vagy nem kezdeményeztem elkönyveltek arra hogy parázok. NEM! Én személy szerint nem bíztam teljesen a barátomban (azóta változott), és ezért nem kezdeményeztem. Plusz az szerintem a fiú dolga. Kérdezz rá, hogy megbízik-e benned. Meg fogsz lepődni. :) Az olyan lányok, mint mi akik "parázóak", általában pont mi vágyunk ezekre a legjobban. Sokan mondják, hogy kiszámíthatatlanok vagyunk, mert azt hiszik rólunk szentek vagyunk, pedig mi vagyunk a leghuncutabbak, legrosszcsontabbak. :)És persze általában mi csókolóztunk a legtöbbet. Nekünk van a legtöbb huncut titkunk. ;) Nekünk vannak elvárásaink. Fontosak az ölelések, csókok. De ezeket nem mi fogjuk kezdeni, hiszen van viszonyítási alapunk, megszoktuk hogy ránkmozdulnak, kezdeményeznek nálunk. :) Hülyén hangzik, de igaz. :) Gondolom gyönyörű barátnőd van, és azokat amiket te parázásnak hiszel, azért csinálja mert sokkal volt dolga. Ha olvasol a sorok között, akkor ez az egész összefügg. :) Bocsi, hogy hosszú lett, remélem segítettem. :) Csak egyszerűen nézz a szemébe, majd a szájára(!) le fogja vágni, mit akarsz. Persze romantikus hangulat nem elengedhető! :) 18/l
6/29 anonim válasza:
előzőnek 100%-ban igazat adok! Nekem is volt egy ilyen barátnőm, sajnos elöltözött külföldre. jót fogtál ki, amiben tudnék segíteni az annyi, hogy nekem mondta a barátnőm, hogy figyeljek rá. ezt neked is ajánlanám, ha nem így lenne. :-) sokszor öleld meg hátulról, ha még nem csináltad előtte nem baj, annál jobban esik neki. annyit még hozzá fűznék előző válaszadóhoz, hogy ezek a lányok szerintem azok, akiket a legjobban kell szeretni. hiszen gondoljunk bele, nekünk milyen lenne női szemmel, az amit ők átéltek, és ilyenné váltak. a volt barátnőmet például megerőszakolták sajnos, és sokan hajtottak is rá, ami nagyon megviselte. az jó módszer, amit előző írt: kérdezd meg, bízik-e benned. ha azt válaszolta, hogy nem, akkor bizonyítanod kell! legyél férfi! szem-száj-szem-száj, majd csókold meg! ezután kérdezd meg: és most? hidd el, igent fog mondani. tapasztalat.:-) 20/f
7/29 anonim válasza:
azért nem mered megcsókolni mert nagyon szereted ez nem is kérdés. ne a csajra fogd h parás hisz előzők is elmondták h nem így van. ez a te hibád. nyugodtan, higadtan ne parázz rá.
8/29 anonim válasza:
írd neki hogy lesz egy meglepid. ha taliztok előbb-utóbb eszébe fog jutni és megérdi hogy hol a meglepije. ekkor nézz bele a szemébe, szájára, szemébe és csókold meg. utána kérdezd meg hogy hogy tetzsett a meglepi. ha nem vagy számára közömbös akkor újra meg fog csókolni egyből utána. nekem bevált
9/29 anonim válasza:
hadd tegyek fel 1 kérdést!! szereted??
10/29 anonim válasza:
első csókod? akkor normális ha izgulsz :) mi lehet a legnagyobb baj? ha valamit elrontasz csak nevettek egyet és folytatjátok :) ha utána pedig kínos a csend akkor csókold meg inkább még egyszer és utána pedig még sokszor értékelni fogja! :) sokáig nektek, majd írj mi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!