Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Barátnőm nem hagy nekem elég teret, mit tanácsoltok?
Akárhányszor azt merem mondani neki hogy bocsi de pl holnap a munkatársaimmal elmegyek sörözni akkor azt mondja hogy menjek nyugodtan de aztán 1 hétig nem szól hozzám meg olyannal fenyeget hogy nem biztos hogy akar egy ilyen kapcsolatot, Én mindig örülök ha ő néha elmegy kikapcsolódni a barátnőivel sosem szólok egy rossz szót sem. Viszont én akármit mondhatok neki az sem jó ha 7 napból 6-ot vele töltök , azt sem érti meg hogy néha fáradt vagyok mikor hazaérek munkából, és megsértődik ha azt akarom hogy bújjunk össze és aludjunk. Valahogy azt érzem hogy én mindig legyek elérhető a számára de fordítva ez ne legyen, Én ne merjek tervezni ismerősökkel semmi programot stb. Pedig mindent megteszek érte állandóan a kedvébe próbálok járni :/
Kérdezném a tisztelt férfiakat hogy milyen tanácsokat ajánlanak hogy megoldjam ezt a problémát
26/F
A helyedben én biztosan NEM akarnék ilyen kapcsolatot.
Teljesen normális az igény még párkapcsolatban is a külön töltött időre.
Ha ő ebben kettős mércével mér, akkor ez csak rosszabb lesz.
Erősen gondolkozz el, hogy folytatod-e ezt az egészet.
Beszéltetek erről? Szerinte heti hány haveros rendezvény fér bele? Elmondtad neki, hogy neked igényed van erre, de ettől nem szereted kevésbé? Erre mit mond(ott)?
kedves utolsó mintha az ikertestvéremet hallottam volna :D
egy cipőben járunk , én se akarok vele szakítani de néha nagyon idegesítő hogy semmit nem tehetek,
Ezt a kérdést szerintem te már egyszer feltetted itt!
Értesd mg vele, hogy szükséged van egy kis szabadságra és az még nem jelenti, hogy nem szereted.Ne engedd magad érzelmileg zsarolni. Ha nem tud változni e téren nincs értelme a kapcsolatnak, mert ez még súlyosbodni fog.----szerintem ezt válaszoltam neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!