Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem szép a barátnőm?

Figyelt kérdés
Járok egy lánnyal akit minden ismerősöm,rokonom és barátom szerint csúnya.Én szeretem őt.Tény,hogy egy kicsit fiús kinézete van(rövid haja van)stb,de ha ő így érzi jó magát.

2014. márc. 19. 11:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csak a haja és a ruházata miatt mondják ezt?

Úgy látom téged is zavar, vagy azért mert amúgy is vagy mert nekik ez a véleménye róla, illetve inkább mindkettő. Az pedig baj.

Különben rafináltsággal rá lehet venni, hogy olyat vegyen fel amit látni akarsz rajta. Már csak a kedvedért is fel fogja venni, ha nem valami számára teljesíthetetlennel állsz elő. Dicsérd meg, hogy milyen jól néz ki, milyen szép aztán mondd neki, hogy de még így meg úgy nem láttad őt, szívesen megnéznéd olyan cuccban is. Tedd hozzá azt is, hogy még jobban rágerjedsz... Használd a fantáziád!

2014. márc. 19. 12:33
 12/13 anonim ***** válasza:
NE KAMUZZ ITT ÖSSZEVISSZA B"MEG ha szeretnéd és tetszene neked meg sem fogalmazodott volna benned a kérdés
2014. márc. 19. 13:03
 13/13 anonim válasza:
Szerintem próbáljátok meg megbeszélni, javasold neki hogy legyen kicsit nőiesebb, keressetek olyan ruhákat/frizurákat ami mindkettőtöknek tetszik, és meg tudtok egyezni!
2014. márc. 19. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!