Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mennyire fogadnátok el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire fogadnátok el, ha a barátnőtöknek csak fiú barátai lennének?

Figyelt kérdés

2014. márc. 19. 10:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát nagyon nem tetszene.
2014. márc. 21. 12:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Az ittas állapot is csak kifogás. ezt is tapasztalatból mondom. Voltam már részeg 1x, de akkor is csak a férjemnek vallottam szerelmet folyton, és nem érdekelt senki, pedig még egy sráccal is beszélgettem akkor aki helyes volt.

És ha valaki szereti a párját, akkor semmi a világon nem lehet veszélyforrás. Egész egyszerűen azért mert ilyenkor az embernek eszébe sem jut hogy a másik ember nő/ avagy férfi....attól függ kiről van szó. Csak ember.

pl: Mikor végre hosszú idő után találtam munkát ugye, egy teljesen új helyre kerültem. Közvetlen napi kapcsolatban egy férfi munkatárssal vagyok. Eleinte még nyomult is rám. De esélye sem volt, hisz férjnél vagyok akivel boldog vagyok. Ha csak együtt járnánk, akkor se lett volna esélye más valakinek. A legkisebb vonzalmat nem tudtam érezni, hiába jöttünk ki jól mint barátok, hiába mondanám rá hogy alapjáratban helyes pasi. Nem vonzott mint férfi. Miért? Mert nekem csak 1 FÉRFI van az életemben. A többi az vagy barát, vagy ismerős, vagy munkatárs, vagy rokon, de semmi több. Ennyi.

Lehet mindenféle kifogással jönni, még akár előhozni azt is hogy de a pasiknak más.... nos nekik sem más. A hűség könnyű, úgymond természetes, ha valaki szereti a társát akár férfi, akár nő az illető. Minden más csak kamuduma, kifogás, és egyéb.

2014. márc. 21. 17:17
 13/15 anonim ***** válasza:
12: Remélem, én is találok egy ilyen lányt.
2014. márc. 21. 17:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Az a nő aki igazi szerelemmel szereti a párját az ilyen. És így viszonyul más férfiakhoz...

adott esetben helyesnek tartom azt aki amúgy az esetem lenne...de nem tudok vonzódni másik férfihoz. Barátnál több nem lehet senki nálam. Biztos nem én vagyok az egyetlen:), és te is találsz majd ilyen lányt:)

2014. márc. 21. 18:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen nem szabad fennakadni. Ha nem tudsz a párodban megbízni, akkor rég tökmindegy. Ha meg bízol benne, akkor bízol benne. Ennyi.

Ha valakiben nem tudsz megbízni, akkor ne akarj járni vele. Egyéjszakás kalandnak jó, másnak nem.

2014. márc. 21. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!