Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elaludtam, ebből baj lesz?
Figyelt kérdés
szóval tegnap este facebookon beszéltünk a barátnőmmel, de én bealudtam. Most nézem az üzenteket hogy legalább köszönjek,és elköszönt. Nagyon szarul érzem magam, lehet ebből gáz?2014. márc. 19. 07:52
1/8 anonim válasza:
Én is el szoktam aludni. Másnap reggel megírom, hogy "bocsánat, elaludtam" Ennyi
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor túlagggódom?
2014. márc. 19. 07:54
4/8 199303 válasza:
velem is eloszokot furdulni, masnap megirom hogy ne haragudjon elaludtam es ennyi. meg senki nem haragudott meg idaig:-)
5/8 anonim válasza:
Írj neki egy jóreggelt üzit,és azt, hogy ne haragudjon,de elaludtál...Én is mindig bealszok amúgy :)
6/8 anonim válasza:
Jó, hogy nem szeretkezés közben aludtál el, mert abból aztán tényleg nem magyaráznád ki magad:D
8/8 anonim válasza:
A barátom már úgyis aludt el, hogy telefonáltunk. :) Cuki volt. Szerintem nem gáz. Írd meg neki, hogy ne haragudjon, elaludtál, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!