Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély, hogy újra összejöjjünk?
előre szólok hogy hosszú a story,és előre is köszi annak aki elolvassa,és segít :) tehát...
tavaly előtt(2012) novemberben jártam egyik osztálytásammal...rövid és lapos kis tini-kapcs. volt,semmi komoly :) aztán tavaly ősszel (2013) megint nagyon jóba lettünk,januárban már ott tartottunk,hogy újra megpróbáljuk-de ezt sajnos elb...sztam :( őszinte voltam vele (látta hogy sokat sms-ezek,elmondtam neki hogy igen,van valaki egy srác aki akarna velem járni,de engem nem izgat) és hát azóta is szivat az illetővel...
viszont még ígyis jóban vagyunk...azalatt azt értem pl. hogy sokkal többet foglalkozik velem,mint más lányokkal (és nem csak szivatással),vagy pl kézenfogva ülünk,ha egymás mellett ülünk simogat,stb :) gyakran ülök az ölébe,néha megölel... úgy hogy közbe van barátnője
most jön a csattanó :) 3 hete kb csókoloztunk... ergó ő megcsalta a barátnőjét (miattam?)... (igaz akkor épp nekem is volt barátom - ribi vagyok,tudom - az a srác akivel szivat)...
akkor megegyeztünk,hogy senki sem tudja meg a dolgot,miért ne csókolhatna meg...(mellesleg hihetetlenül jó volt)
aztán pár napig feszült volt köztünk a hangulat,de azóta megint az megy ami eddig
bizonytalanság :)
egyik percben szivat,másikban tök kedves
egyik percben azt mondja udorító vagyok,aztán azt hogy milyen jól nézek ki
szóval folyaatosan ellent mond magának,stb,és ezzel nagyon összezavar
remélem nem túl zavaros a dolog :D
sokan azt mondják,hogy csak szivat...de valójában csak én tudom/érzem milyen mikor hozzámér,mikor csak kettesben vagyunk
nektek mi a véleményetek erről? :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!