Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban szoktak mostanában először csókolózni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 20:15
11/28 anonim válasza:
13 évesen.. hova sz-rjak :D 17, idén nyáron, és örülök, h nem előbb, hanem vele :)
13/28 anonim válasza:
16 vok,de még nem csókolóztam..de örülök neki!!:D
15/28 anonim válasza:
Egyre korábban,azt veszem észre,hogy 12 évesen már mindenki túl van rajta.Nekem 15 évesen volt,és bizony néha még azt is korainak érzem.
16/28 anonim válasza:
19 vagyok és még nem csókolóztam
Átlagban szerintem 13 év körül szokás az elsőt,de én régebben is így láttam.Mármint amikor én 13 voltam,akkor is ez így volt.
17/28 anonim válasza:
12 voltam és nyelves volt!!! :) :)
18/28 anonim válasza:
Ohh én a szájra puszit először az oviban próbáltam ki egy fiúval, mert az volt az egyik filmben, de fogalmunk sem volt, hogy az nem sima puszi :D
Csók az talán 16 évesen volt először.
19/28 anonim válasza:
13 vtam szájrapuszi életemnagy szerelmével(L)
aztán 14 éves nyelves.. csak már nemvele..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!