Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok együtt tudnátok lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok együtt tudnátok lenni egy olyan férfivel, aki nagyon utál dolgozni és gyakran kerüli is, de mégis azon van, hogy sok pénze legyen?

Figyelt kérdés
Rólam lenne szó! Én sajnos tényleg utálok dolgozni, nagyon sokat szívtam velük, és sajna a sulikkal is így állok. Nagyon nem szeretem azt a rendszert ami itt van, hogy korán kell kelni aztán kidolgozom magam szar fizetésért mellé elvárják, hogy gyors legyek, mint a villám. Emiatt belekezdtem egy mlm rendszerbe, amiben nagyon sok pénz van. Sajnos elég sokan azt hiszik, hogy átverés, és sokan inkább hátráltatnak benne minthogy támogatnának. Komoly párkapcsolatra hajtok, egy olyan lányt keresek aki megért és támogat egy későbbi jobb életért!
2014. márc. 18. 12:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

8as vagyok

o tulajdonkepp egyiknel sem volt hanem hetvegi munkai voltak ami alapbol jol fizetett az elejen de kesobb ellustult es folyamatoan kifogasolt, hogy miert nem megy normal munkat keresni. jobb volt 2kor kikelni az agybol mint 5kor ahogy en tettem.

egy eloskodo parazita volt, a tarsadalom selejtje amugy maig sem dolgozik :D

2014. márc. 18. 15:34
 12/12 anonim ***** válasza:

az van, hogy nekem is volt ilyen férfiban részem, 2x is. az egyik azóta is naplopó, a másik megváltozott azóta.

nem bírnám többet, azóta kitétel, hogy a férfi dolgos legyen, nem érdekel, mi a munkája, az se, ha keveset keres, de ne legyen lusta.

2014. márc. 29. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!