Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha visszanézzük az előzményeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha visszanézzük az előzményeket, és a facebookos előzményeknél valaki neve melett van egy szám pl.5, akkor az azt jelenti, hogy beszélgettek?

Figyelt kérdés
barátnőm rá nézett egy pasi facebook oldalára ami igy jelenik meg, sok veszekedésünk volt emiatt az alak miatt és letiltattam vele. Most mégis azt látom h megnézte, kivánscsi vagyok beszélgetteke, mert a facebookján nincs semmi üzenet és a srác levan tiltva...

2014. márc. 18. 11:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Előzményeknél nálam az 5-ös annyit takar facen,hogy valaki kommentelt egy kép alá amin be vagyok jelölve!

Nem azt,hogy kivel beszélgettem és kivel sem!Amúgy meg tudtommal az üzeneteket nem menti az előzmény!Szóval ennyit erről!

Jah és jobban jár a pasi ha most dobja azt a libát,mert bizalom a holdon!

2014. márc. 18. 12:00
 12/20 Mr. Brown ***** válasza:
Akkor az nem a Google, hanem a böngésző. Az meg egy harmadik dolog...
2014. márc. 18. 12:00
 13/20 A kérdező kommentje:
nincs bejelolve egy kepen se es nincs is az ismerosei kozott szoval nem ertem
2014. márc. 18. 12:02
 14/20 anonim ***** válasza:

Teljesen lényegtelen, mit jelent...

Az, hogy ellenőrzöd, azt nem jelenti, nem bízol meg benne... innentől a párod helyében én dobnálak, akár van takargatnivalója, akár nincs....

2014. márc. 18. 12:03
 15/20 A kérdező kommentje:
nem menti az uzeneteket, esetleg az ertesiteseket, hogy jott uzenet ami megvolt nyitva es lehet az jelenti a szamot, h irt 5szor ...nem tudom
2014. márc. 18. 12:04
 16/20 A kérdező kommentje:
a parom visszaelt a bizalmammal. sosem szoltam bele a dolgaiba sosem erdekelt kivel beszel mert biztam benne. De onnantol, hogy megtudtam miket beszelt a masikkal es hogy hivta ot magahoz, megszunt a bizalmam. Bar meg egyutt vagyunk lehet nem sokaig
2014. márc. 18. 12:06
 17/20 anonim ***** válasza:
az azt jelenti hogy 5 értesítése van. Az éretesítés lehet bármi. Egy komment,egy üzenet,egy kép feltöltées,amit bármelyik ismerőse véghez vitt.
2014. márc. 18. 12:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Ezek fölösleges körök. Te nem bízol benne, ő meg ugyanúgy nézegeti az adatlapját. Amúgy megsúgom, hogy attól, hogy nem ismerősök még tudnak facen belül levelezni
2014. márc. 18. 12:11
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha nem bízol benne, akkor ne maradj vele együtt. Ez már nem fog javulni, csak romlani.

Amiről meg te beszélsz az a Google Chrome, amit mindenki Chrome-nak ismer, nem Google-nak. Az a kereső, vagy a Google+ közösségi oldal.

Ha nem jól kérdezel ne csodálkozz ha nem kapsz jó választ.

Tehát visszanézted a böngészési előzményeit.

Ez meg azt jelenti.

2014.03.14 f(5) Mihaly Csaba

Hogy a dátum szerinti napon megnyitotta annak a Csabának a profilját, és a facebookon volt 5 értesítése. 5 értesítés a facebooktól, ami bármi lehet. Új poszt, új like, komment, akármi!

Viszont akármennyire sem tartozik a kérdéshez, nem szép a barátnőd után nyomozni, és a dolgaiban turkálni.

Egyikőtöknek sem kéne a net és boldogabbak lennétek. :S

2014. márc. 18. 13:30
 20/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy google chromenak nevezik, vagy bongeszonek, tevedni emberi dolog, de igy is meg lehet erteni kosz a valaszokat
2014. márc. 25. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!