Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszanézzük az előzményeket, és a facebookos előzményeknél valaki neve melett van egy szám pl.5, akkor az azt jelenti, hogy beszélgettek?
Előzményeknél nálam az 5-ös annyit takar facen,hogy valaki kommentelt egy kép alá amin be vagyok jelölve!
Nem azt,hogy kivel beszélgettem és kivel sem!Amúgy meg tudtommal az üzeneteket nem menti az előzmény!Szóval ennyit erről!
Jah és jobban jár a pasi ha most dobja azt a libát,mert bizalom a holdon!
Teljesen lényegtelen, mit jelent...
Az, hogy ellenőrzöd, azt nem jelenti, nem bízol meg benne... innentől a párod helyében én dobnálak, akár van takargatnivalója, akár nincs....
Ha nem bízol benne, akkor ne maradj vele együtt. Ez már nem fog javulni, csak romlani.
Amiről meg te beszélsz az a Google Chrome, amit mindenki Chrome-nak ismer, nem Google-nak. Az a kereső, vagy a Google+ közösségi oldal.
Ha nem jól kérdezel ne csodálkozz ha nem kapsz jó választ.
Tehát visszanézted a böngészési előzményeit.
Ez meg azt jelenti.
2014.03.14 f(5) Mihaly Csaba
Hogy a dátum szerinti napon megnyitotta annak a Csabának a profilját, és a facebookon volt 5 értesítése. 5 értesítés a facebooktól, ami bármi lehet. Új poszt, új like, komment, akármi!
Viszont akármennyire sem tartozik a kérdéshez, nem szép a barátnőd után nyomozni, és a dolgaiban turkálni.
Egyikőtöknek sem kéne a net és boldogabbak lennétek. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!