Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki szereti a párját képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szereti a párját képes megcsalni?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akit ismerek. Azt mondja hogy szerelemmel szereti a párját és együtt vannak már tíz éve, de!!! És most jön a lényeg, már megcsalta őt. Akkor ez hogy lehet? Ti ezt értitek? Hogy szeretheti szerelemmel, ha más nőre már rá tud nézni, mint szexpartnerre?

#Szerelem-Hűség
2014. márc. 17. 15:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

teged is csak meg akar fektetni.

lehet, hogy szereti a parjat, de nem szivbol es szerintem inkabb csak megszokasbol es kenyelembol van vele. kozben ide-oda tekintget, ide-oda beteszi a nemesebb szervet, csak ugy, mert megteheti. es mert utana ugyis visszamehet buntetlenul a parjahoz... aki minderrol mit sem sejt es meg talan boldog is, mert a pasija mar 10 eve vele van.

2014. márc. 17. 15:33
 12/23 anonim ***** válasza:
Mikor csalta meg? Mostanában? Vagy az elején? Szeretője volt? Több nő is volt? Vagy csak egyszer, de azt megbánta? Nem mindegy... Lehet csak a farka után ment egyszer, azt meg lehet bocsájtani. De ha több is volt, vagy érzett is, ráadásul nem is rég, akkor ott vm nincs rendben... Csak kitart mellette, mert az a biztos...
2014. márc. 17. 15:33
 13/23 anonim ***** válasza:

Esetleg szeret a párját de nem szerelmes belé. Ha szerelmes lenne nem tudna más lányra gondolni. Nagy különbség!

Sajnálom a párját, mert lesznek gondjaik késöbb.

2014. márc. 17. 15:34
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem minden egyszerűen fekete vagy fehér... A kettő nem zárja ki egymást.
2014. márc. 17. 15:35
 15/23 A kérdező kommentje:
Nemrég csalta meg a párját. Egy-két alkalom volt. Szex nem történt, de petting igen. Kérdem én ez nem megcsalásnak minősül? Még akkor is ha érzelmileg nem követte el a párja ellen, ez nem csúnya dolog? Én annak érzem.
2014. márc. 17. 15:38
 16/23 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy nem szabad. Megbánni hogy megbánta azt nem tudom. Egy nővel tette ezt. Én így tudom.
2014. márc. 17. 15:41
 17/23 anonim ***** válasza:
47%

Neked azt mondta petting volt csak, de hagyjuk már... A férfiak ösztönlények, én is az vagyok. Szeretem, tisztelem, becsülöm a párom, aminek jelét is adom, DE: mindenkinek szíve joga hogy a változatosság, izgalom vagy bármi más kedvéért kockáztasson.

Szerintem az a pasi akiben megvan a vágy, hogy más nővel jól érezze magát, ha meg akarja kockáztatni, igenis élje ki a vágyait. Csak senki - különösképpen a másik fél - ne tudjon róla. Ha elnyomja ezt a vágyat hatványozottan megnő az esélye hogy később még rosszabb lesz. Szerintem ezért egyre gyakoribb a válás 40, 50 éves kor felett.

2014. márc. 17. 15:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Én a napokban beszélgettem erről egy faszival, most az ő undorító álláspontját írom:" a nők nincsenek tisztában a megcsalás fogalmával, nagyon szeretem a barátnőmet,de ettől függetlenül előfordul, h találkozok egy csajjal,akivel pont ott és pont akkor testileg vonzódunk egymáshoz, és muszáj összejönnünk, de ez nem számít megcsalásnak."

Az ilyenektől nem kell sokat várni. Mellesleg, a helyedben tudatnám a barátnővel a történteket, aztán remélném,h elzavarja a pasiját. Vagy talán segítenék neki kasztrálni az illetőt.

2014. márc. 17. 16:05
 19/23 Költőnő? ***** válasza:

sztem kizárja, de hát könnyebb azt hazudni magának...

Gondolj bele, ahhoz mennyivel több önkritika kell h beismerje, h egy szánalmas, gerinctelen véglény.

2014. márc. 17. 16:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Amúgy jól értem? Nem csak megcsalja a párját, de utánna még ki is beszéli ezt mással? És ezt többekkel is kidumálja? Vagy nagyon buta vagy ennyire semmibeveszi a nőjét (vagy mindkettő). A szeretője épp elég kockázati tényezző, de ő bevonja az ismerősi körét is. Hááááát....
2014. márc. 17. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!