Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szereti a párját képes megcsalni?
teged is csak meg akar fektetni.
lehet, hogy szereti a parjat, de nem szivbol es szerintem inkabb csak megszokasbol es kenyelembol van vele. kozben ide-oda tekintget, ide-oda beteszi a nemesebb szervet, csak ugy, mert megteheti. es mert utana ugyis visszamehet buntetlenul a parjahoz... aki minderrol mit sem sejt es meg talan boldog is, mert a pasija mar 10 eve vele van.
Esetleg szeret a párját de nem szerelmes belé. Ha szerelmes lenne nem tudna más lányra gondolni. Nagy különbség!
Sajnálom a párját, mert lesznek gondjaik késöbb.
Neked azt mondta petting volt csak, de hagyjuk már... A férfiak ösztönlények, én is az vagyok. Szeretem, tisztelem, becsülöm a párom, aminek jelét is adom, DE: mindenkinek szíve joga hogy a változatosság, izgalom vagy bármi más kedvéért kockáztasson.
Szerintem az a pasi akiben megvan a vágy, hogy más nővel jól érezze magát, ha meg akarja kockáztatni, igenis élje ki a vágyait. Csak senki - különösképpen a másik fél - ne tudjon róla. Ha elnyomja ezt a vágyat hatványozottan megnő az esélye hogy később még rosszabb lesz. Szerintem ezért egyre gyakoribb a válás 40, 50 éves kor felett.
Én a napokban beszélgettem erről egy faszival, most az ő undorító álláspontját írom:" a nők nincsenek tisztában a megcsalás fogalmával, nagyon szeretem a barátnőmet,de ettől függetlenül előfordul, h találkozok egy csajjal,akivel pont ott és pont akkor testileg vonzódunk egymáshoz, és muszáj összejönnünk, de ez nem számít megcsalásnak."
Az ilyenektől nem kell sokat várni. Mellesleg, a helyedben tudatnám a barátnővel a történteket, aztán remélném,h elzavarja a pasiját. Vagy talán segítenék neki kasztrálni az illetőt.
sztem kizárja, de hát könnyebb azt hazudni magának...
Gondolj bele, ahhoz mennyivel több önkritika kell h beismerje, h egy szánalmas, gerinctelen véglény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!