Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre, hogy akik rossz családból származnak, azoknak általában nem jut boldog harmonikus párkapcsolatot. Ez miért van?

Akkor én a másik példát mondom. A mi szüleink csodálatos emberek. Lassan 40 éve boldog házasok, ahogy a szüleim mondják még ennyi év után is: A lelki társam, a másik felem.
Mi a húgommal boldog, kiegyensúlyozott családban nőttünk fel. Nem lettünk elkényeztetve, de mindenünk megvolt. Mindig támogattak minket. Mindig voltak csodás ünnepek, vidám hétvégék. Semmi nem zavarta meg a gyerekkorunkat, később fiatalkorunkat sem. Hazudnék ha azt mondanám, hogy a szüleim nem veszekedtek néha. De, veszekedtek. Anyum tud ám csapkodni és kiabálni, de az egész lezajlott mindig pár per alatt, és utána a szüleink mindig turbékoltak. Ritkán de előfordult, hogy veszekedtek.
Ma már mind ketten felnőttek vagyunk. Én kétszer mentem férjhez. Ma élettársi kapcsolatban élek.
A húgom rosszabb lett. Ő aztán tényleg nem tud boldog lenni. Egyszer azt mondta nekem, hogy szerinte mi nekünk azért nem sikerül felnőttkorban a boldogság, mert életünk első 25 évében minden nap boldogok voltunk, és felhasználtuk az összes boldogság napunkat.. Így is fel lehet fogni. Én azt szoktam mondani, hogy azért nem találom a boldogságot, mert pontosan olyat szeretnék amiben a szüleim is részese voltak /vannak. Pontosan ugyanolyan társra vágyom.. De eddig még nem találtam meg..
43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!