Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret vagy nem szeret a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy nem szeret a barátom?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Neki én voltam az első, és még most is az vagyok.

Körülbelül egy éve már nem tud olyan kedves lenni, mint régen (előtte meg én voltam tartózkodó).

Olyan érzésem van, mintha csak egy haverja lennék, akit megtűr maga mellett(bár lehet, csak én képzelgek).

Ha mondom, hogy szeretem, bár nem sűrűn, ő még akkor sem mondja.

Amikor alszunk, akkor ő mindig távolabb húzódik tőlem álmában.

Ezek a megnyilvánulások bizonytalansággal töltenek el, hogy nem is szeret, nem vagyok megfelelő számára, stb.

Próbálok mindig kedves és vidám lenni, de ő olyan, mint egy szilárd kőoszlop.

Egyébként a legrendesebb férfi, akivel találkoztam, soha nem veszekedtünk idáig, mindig meg tudjuk beszélni a dolgokat. Most később érek haza munkából, mint ő, és addigra begyújt és csinál ennivalót. Kevés ilyen férfi van.

Szeretem és tisztelem őt, mégis annyira nyomaszt, hogy ilyen távolságtartó velem.

Kivülállóként hogyan látják ezt a helyzetet? Válaszukat előre is köszönöm.

2009. dec. 15. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján szerintem nem lehet megállapítani. Ha úgy érzed nem stimmel minden inkább ülj le vele és kérdezd meg mi a probléma.

Eddig is távolságtartó volt és most kezdett el ez zavarni, vagy régen egy romantikus hősszerelmes volt és most lett távolságtartó:

2009. dec. 15. 14:05
 2/6 anonim válasza:
41%

Próbálj ki néhány változást, újdonságot!

A fériakat általában a sex a mindenük!

Vegyél új sexy fehérneműt!

És próbáld azzal csábítani!

Többet sexeljetek!

Ha sex közben cotton-t használtok, te húzd fel neki!

Csábítsd el!

Játsz a faszával!

Legyél sexy és akkor sikerül!

2009. dec. 15. 14:09
 3/6 anonim válasza:

Szia Sajnos az én párom is így viselkedik velem emiatt elég sokat sírok éjszaka is hozzábújnék de ő távolodik tőlem és ha én is mondom neki hogy szeretem akkor ő nem mondja!!Sőt mindíg kérnem kell puszit ő soha nem ad!!

Mi is együtt élünk!!

Én sejtem hogy mi miatt ilyen a párom ő előttem lévő barátnőjében csalódott és fél szeretni!!

Puszi Ne aggódj

2009. dec. 15. 14:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Persze, hogy beszéltünk erről. Arról beszélt, hogy megváltoztak a körülményeink (másik házba költöztünk), és már képtelen olyan lenni, mint régen. Igen, régen kedvesebb volt, figyelmes, dédelgetett.

Talán azért is veszem jobban a sziveme, mint kellene, mert tudom, hogy milyen volt, és milyen most.

2009. dec. 15. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok, szóval... El nem hiszed, hogy engem mi tehet mássá... Röhejes lesz, de mióta anyukámék kicserélték a szobában a tapétát, azóta pl ha abban a szobában vagyok, kb. 3 percnél tovább nem tudok bent lenni... És feszült vagyok...
2009. dec. 15. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül szexuálisan kell megközelíteni a problémát, ahogy előttem egy bölcs pasi írta (gondolom férfi volt :) persze sokszor az is jól jön, de általában a pasik meg szokták mondani ha szeretnének valamit... Tapasztalat.

Szerintem valami munkahelyi gondja lehet, vagy elmrengett anyagi dologkon, valamit kilátástalannnak érez... Nem veled lehet a baja szerintem. Ezt azon tudod lemérni, hogy másokkal milyen, hogy eljár-e barátaival ide-oda, vagy ha jön hozzá haver, vele milyen. Ha másokkal fesztelen és olyan mint volt, akkor veled van baja, de ha máskülönben is zárkózottá vált, akkor nem.

Sajnos lehet hogy ő olyan típus, aki vagy még maga sem tudja mi nyomasztja, vagy nem akar róla beszélni. Ki kell várni, hogy megoldja maga a gondjait. Abban tudosz esetleg a segítségére lenni, hogy keresel valami másfajta közös elfoglaltságot is, ami leköti a figyelmét, mondjuk kártyajáték, vagy hetente egyszer elmenni együtt sportolni valamit (tollas például) Valami pasis dolog, amiben részt tudsz venni vele, ha nincsenek ilyen barátai.

Van egy ismerősöm, férfi, és nála is egyszer csak "depresszió" tört elő, máshová költöztek, és úgy érezte az új munkahelyén nagyon nagy a nyomás. Minden baja lett, kezdett nem foglalkozni az élettársával, és elmondása szerint ő tehet egyedül arról, hogy aztán a nő beleszeretett másba, mert a pasi nem foglalkozott vele kicsit se. Folyton a maga bajaival volt elfoglalva, és nem mondta el az élettársának, bezárkózott.. hasonló, mint amit te elmondtál. Pedig szerette a lányt. Csak ő nem tudott kilábalni belőle, és még mai napig sem nagyon tud. Ez az ő esete, de szerintem azért az emberek többsége túl tud jutni az ilyen nehezebb időszakon.

Úgyhogy legyél türelmes, addig ne bánkódj és esetleg barátnőkkel kapcsolódj ki néha, és hagyd őt békén. Hidd el nem veszi rossz néven, ha barátnőzöl, mikor ő nem akar veled foglalkozni. Tudod szerintem neki is nyomasztó, hogy tudja, hogy téged kéne babusgatni, de egyszerűen nem megy neki, mert maga akar lenni a nyűgjeivel, és látja hogy emiatt te sem érzed jól magad. Ettől még szerethet téged.

Sok sikert! :) 31/N

2009. dec. 15. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!