Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ilyenkor mi van, milyen kapcsolat ez?
5 éve vagyunk együtt
én egyetemista vagyok, ő itthon (tőlem 100 km-re) dolgozik
így csak hétvégente találkozunk szorgalmi időszakban
én hétköznap nem járok szórakozni, mert az biztosan rosszul esne neki
hétvégén pedig nem megyünk el sehova, mert nincsenek közös barátaink, így ha mégis eljutunk vhova, ő elvan a haverokkal én meg nézek ki a fejemből, egyedüli csajként nem tudok bekapcsolódni és közös téma sincs
a másik gond az, h pl ma megsértődtem vmin, ezért eléggé szűk szavú voltam vele, erre ő kitalálta, h nem szól hozzám, így este 10kor el is jöttem tőle és ennyi volt a hétvége, hnap délután megyek vissza szeretett egyetemem városkájába
alapvetően egy nagy problémám van vele, az, h nem törekvő
keres pénzt, de el is fogy neki szinte azonnal
ne értsétek félre, nekem nem kell a pénze, de azért 24-25 évesen már tervezgethetne, spórolhatna stb (még ha nem is tervez velem közös jövőt akkor is)
úgy veszem észre, h szerinte magától érthetőső, h én ott vagyok neki, és sokszor úgy kezel, mintha 15 éve házasok lennénk
kapcsolat ez még? vagy 5 év után minden kapcsolat ilyen?
(bocsi, ha kicsit hosszú lett, de úgy érzem, most nem tudnék elaludni egy kis "beszélgetés", tanácsok, vélemények nélkül)
köszönöm a válaszod!
igen, úgy van ahogy írtad
az a baj, h nem tudom hogyan felrázni a dolgot, próbáltam már többször is és őszintén szólva belefáradtam, h folyton csak én próbálkozom
énn írtam...
ha belefáradtál - bár nem szeretnék lesújtó lenni :/ - ennyi szövegből úgy érzem, ennek már sajnos vége, de ha vége is, esetleg fogsz találni majd valakit, akivel megoldódnak az olyan problémák (vagy fel sem merülnek) h ne tudjatok közös baráti körben meglenni és hasonlók
ha vmelyik fél már nem képes vagy eszébe se jut változtatni az általában haldokló ügy :/ hacsak "fel nem ébred" a párod annak tudatában, h ha nem változik semmi, akkor szakítasz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!